Sista inlägget innan jag drar

Imorgonbitti klockan halv elva åker jag till Grekland! Och är Helena klar, packat och allt..? Ofcourse not! Det där om att "vara ute i god tid" ingick inte i min hårddisk, och inte har jag laddat ner nåt program som skulle instalera det nu vid 23 års ålder. Ute i god tid..? Bullshit!
Jag ska packa, torka och fixa håret, laga ett par strumpor som jag absolut vill ha med mig för att de bara var tvungna att gå sönder just nu...what else.. Jo, skriva sista analysen på projektarbetet och ringa några samtal.. TUR att jag har fixat min franska manikyr!

Adios, te leme, hasta la vista, nu flyger jag mot solen!

En resa utan karta

"Det var en gång en tjej som föddes på Östrasjukhuset i Göteborg. Hon skrek så högt att föräldrarna var säkra på att hon skulle bli operasångerska. Den stolte storebrodern ville köra henne rätt i soporna. Men hon blev varken slängd i någon konteiner eller operasångerska. Hon blev kulturturismentreprenör."

...Jadu, snart är jag faktiskt klar med skolan och kan då titulera mig själv med just det där tjusiga ordet: kulturturismentreprenör och kommer antagligen fortfarande inte ha en clue vad exakt det innebär. Men det har varit väldigt kul längs resans gång! Två lektioner är allt som är kvar i skolan, sen flyger vi iväg till Nya Zeeland, där vi kommer ha ännu mer kul och kanske lär vi oss nått med på kuppen. Efter det där väldigt grandioza äventyret är det praktik i fyra imånader och ska det nog komma över mig, likt ett åskmoln *Pooom*, vad en kulturturismentreprenör förväntas göra...

...Jag börjar verkligen tro på Deepak Chopra, allt här i livet hänger ihop. Du råkar inte snubbla in på något utan någon anledning. Everything happens for a reason... Hon som skulle blivit operasångerska ramlade in på turismnäringen efter en fartfylld sommar på Rhodos, fyllt med äventyr på bargatan, motorcykelåkande med nån brandman genom gamla stan, crazy shopping i Turkiet och badande i massor. Jaa hmm, hur det gick sen..? Det är en lång historia det...


 


New Zeeland- here we come!!!

Fredag för hela slanten

 Aaah känns SÅ härligt att vara hemma i Göteborg! Dagen började med sång och kaffe på sängen för käre far som fyller år idag! Tittade ut genom fönstret och konstaterade även att vintern kommit, helt vitt överallt och wonderful sunshine!
Dagen fortsatte med tre timmar hos frisören Eva på salong Mazi. Det blev kortare, mer uppklippt och med nya blonda slingor och en ljusbrun färg i resten av håret. Som vanligt känns det lite konstigt, men jag vet att jag kommer va jättenöjd om så där en vecka när det smält in lite mer.. Frissan var iaf jättenöjd med denna "helrenovering av huvudet" som hon kallade det! Haha sant så sant, jag har hår för minst tre personer och därför inte så konstigt att det tog över tre timmar.

Nu är klockan halv sju och det e kålsvart ute, känns som det är mitt i natten! Mamma och pappa for just till stan för att gå på bio. Brorsan e på väg till Danmark och strax ska jag träffa Nadoula mou för att fira världens västa fredag!! (kom på det nu ba så där.. men det känns faktiskt som det är världens bästa fredag!)
Ah la vita é bella!

"Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det va la roligt hurra"


Chili con carne y amor

På en timma som jag varit hemma nu har jag hunnit städa, börja packningen inför imorn, pratat i telefon (ett måste=) OCH lagat chili con carne! Det skulle jag vilja kalla effektiv! Nu ska jag iväg till gymmet för att hoppa runt en timma, för att sedan komma hem, äta och plugga tills jag somnar. Igår skulle vi plugga här hemma hos mig, tänkte va så där sjukt kreativa och effektiva, men istället såg det ut så här:


Ja, atletiska is the word. Hade inte så mycket med vårt projekt att göra, men det var väldigt skoj!!!
Imorn lämnar jag Lisch och kommer tillbaka om två veckor! Så länge har jag inte vart bort nångång under terminen..Hoppas inte alla blommor dör och jag själv glömmer av hur man pluggar. Confusion or illusion?

Om exakt en vecka har jag landat i Grekland för en timma sen. Kanske är jag på väg i taxin till Tatia för att byta kläder, för att sedan ge oss ut i Thessalonikinatten, med lots of Retsina, pitagyros och amor de vida! Ayayay....

....Men först.....
.......GYMMET!

Bye bye

Inspiration is a sensation


Let me be the love that comes from the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single race out of space
will shine on, SHINE ON!!!



-Spread your love-

I did it!!!

Helgen har rullat på riktigt fort igen. Det började med att jag satt och pluggade i fredags, men snubblade in på en viss sida, där de säljer en viss sak, och så rååkade jag BOKA BILJETT TILL GREKLAND!!! Ajamen, jag ska ta en minibreak till Thessaloniki 26e till 30e november! Jag är så överexalterade och lycklig!
Jag vet att jag fungerar bäst under press, för jag har sjukt mycket att göra nu egentligen, men jag presterar så mycket bättre under tidspress. Oooh känns wonderful, snart är jag i 18 graders värme och sol!

Jaa sedan flöt fredagen på med en filmfredag med Johanna, Hanna, Elinor och Brad Pitt. Det var väldigt nice och trevligt slut på veckan. Johanna lekte Ghostbusters och vi andra käkade papaya=)
  

Jojo kollar efter spöken under sängen

Igår lördag kom Susanne hit! Det var hur kul som helst och gjorde att helgen bara försvann! Vi åt mat, kollade på film och idag skulle jag vara en bra Lidköpingsvärd tänkte jag då va. Japp, vi tog bilen till Läckö slott ofcourse! Fast grejen var den att bensinen var på väg att ta slut redan på vägen dit, men ute i bushen fanns klart ingen mack.... När vi äntligen kom fram och steg ur bilen regnade det, blåste och var almänt jävligt. Vi skyndade oss upp till slottet, pekade snabbt ut var kanonerna stod, tog två kort och kutade tillbaka till bilen igen... Orolig över bensinstopp körde vi spänt tillbaka till Lisch, tankade både bilen och magarna. Sen var vi glada igen=) 

   

Nu sitter jag här och ska strax kolla på Into the blue, drömma vidare och ladda inför morgondagen... Och imorn fyller faktiskt störste storebror år! Grattis grattis!!!


Idag ska vi vara duktiga

Ja, idag ska jag vara duktig. Så himla duktig att jag skerv upp en lista med snygga rutor där det ska kryssas när det är gjort. Nu är klockan typ tolv, eller strax ett som mamma skulle säga
(vi har olika definitioner av tid i min familj. Mamma och brorsan har en punktlig, jag och pappa har en grekisk, och den vet nog alla de flesta vad det är för nån). Hur som haver! Nu har jag hunnit med TRE punkter och har ca sju kvar.

Morgonen började med att bli väckt en kvart för tidigt. Och just den där kvarten gjorde så att det kändes som jag missat en hel timma av sömn. Men det gjorde inget... Fick höra en vacker röst som väckning istället för A whole new world från Alladin som just nu är min alarmsignal♥
Sen har förmiddagen flytit på med frukost, telefonmöte och lite MTV ofcourse.

Nu ska jag fortsätta mitt very buissy schedule med allt från tentaplugg till städning och kladdkakebak. Me liky!



Adios muchachos


Köldskador

Det är så sjukt kallt nu att jag var tvungen att sätta på 22 grader och beacon-brännaren i bilen. Jag kom att tänka på Ronja Rövardotter och Birk när de bor i grottan i skogen, och säger "Det är en kall sommar vi har..." "Det är en regning sommar vi har"... Ja fy fan, säger det samma! Vart tog hösten vägen? Det var sommar och nu plötsligt är det vinter!


Den senaste tiden har jag pluggat sjukt mycket, så jag har varken tränat eller bloggat. Men nu är det skärpning! Idag skriver jag ett inlägg OCH jag ska träna ikväll!

What else...

Imorn ska jag och JoJo ha freaky friday i repris! Det blir en snygging (Brad Pitt i Höstlegender), inspiration för att skaffa sexpack och börja dansa (Step up) och på det blir det kladdkaka, kex och brieost! *Woohoo*
På lördag får jag besök, för då kommer min snuttis Susanne!! Då ska jag laga en överraskningsmiddag och så blir det Sex and the city! Ska bli riktigt kul!
Åh nu blev jag hungrig av bara tanken.. Förra helgen var jag hemma och mamma hade lagat såå god mat!!!!!! Lamm a la mamma, finns inget bättre! Men men, nu ska jag slänga i mig min goa linssoppa, som inte är fy skamm den heller...



Mmmm lamm, tzatziki, aubergingratäng...

Äntligen hemma



Location: Göteborg
Dagens artist: Bob Marly



Just nu är jag så jävla förbannad. Det är TREDJE gången jag skriver detta förbannade inlägg. Om det händer igen att hela skiten försvinner är det ödet att jag inte ska skriva något idag...

Jo, som jag skrev det andra två gångerna (som ni klart inte vet) så är jag hemma i Göteborg. Och det känns väldigt härligt, känns som jag inte vart hemma på en månad minst. Nu tänker jag bara äta massa jätteonyttiga saker och ha mysigt hela helgen lång, så får vågen säga vad fän den vill. Eller vågen å vågen, rättare sagt mitt samvete. Jag måste erkänna att jag är lite av en fett-fobiker. Men den här helgen ska jag äta MASSOR och frankly my dear, this weekend I don't give a damn. Mamma hade gjort jättegod köttgryta idag när jag kom hem. Sen rullade kvällen på med choklad och det bästa med hela hösten- kastanjer!!!!
Ryktet säger att det ska bli lamm imorn! Ååh me love it!!!

Just nu lyssnar jag på en av världens bästa o-krönta kungar, nämligen Bob Marley.
Could you be loooooved and be loooved...?
Snacka om summerfeeling...♥

Kvällens Idol är över och Lars får packa väskan och dra. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om honom.. wierd är vad han är..hmm.. Men jag tror ändå att svenska folket kommer att sakna honom på nått sjukt sätt. Kevin var ju klart bäst. Han har redan vunnit hela Idol. Den grabben har det.





"I wanna love you and treat you right
I wanna love you every day and every night"
-Bobby Marley






Greklandsfeber




Var är min Poseidon..?



Ja jag har deffinetivt Greklandsfeber. Jag saknar det så sjukt mycket, och att jag fick Annas kort idag brända på en CD gjorde inte saken bättre. Funderar på om jag inte ska ta en sistaminutbiljett i alla fall och få lite ny energi...?
Åhh jag vill!!!

Miss you


Egentligen har jag massa andra saker att tänka på, Nya Zeeland till exempel! Det känns fortfarande inte som att jag ska åka, trots att jag köpt både vandringsskor och biljett! Jag förstår nog inte att jag ska till andra sidan jorden förän jag varit uppe i luften ovanligt länge och börjar längta efter mark under fötterna. Ja fy fan va kul det ska bli!
Antagligen ska vi bo på Campus, och det var precis det jag velat hela tiden, så jag e glad! Perfekt; nära till skolan, massa elever från hela världen som grannar och så nära till skolan. Och nära till skolan. Jag älskar inte att gå upp på morgonen..

Idag pluggade vi Rörstrandsprojekt. Jag fick besök av Jehovas vittne. Helt facsinerade. Imorn ska jag skriva kontrakt med den nya ägaren till lägenheten. Till helgen ska jag till störste storebror. På söndag är det farsdag. Obama är president i USA. Helena har sömnproblem. Totaly...



La vita é bella


Love

Kill me, jag bara älskar den här reklamen! Den här sötisen gör min dag varje gång jag ser honom.. Jaa, det ÄR reklamen för Kavli räkost!
http://www.youtube.com/watch?v=xbdWoBydhSU

Någon annan jag också älskar just nu är Amy Macdonald! Vilken röst och vilken härlig musik! Hon låter som en mix av Shakira och en skottsk bupsinger, helt fantastisk!



Amazing Amy

Helgens strapatser

Som kanske ni förstod var det en vääldigt lång lördag igår, hann ju med TVÅ inlägg, jag som bara brukar uppdatera på fredagar annars! Efter att jag ryckt upp mig igår, hoppade jag in i duschen och hoppade iväg ända till Sandra. Där blev det Sex and the City och massa godis. Sen kom vi på att vi skulle gå och spela biljard, och det gjorde vi! Det kändes som att vara på ett stort Goldendays/någons gillestuga i ett muy grande exemplar. Folk var fulla redan klockan elva, livemusiken dånade och de som inte var allt för packade buggade för fulla livet. Själva spelade vi två very serious games av biljard=)

 
   

Mittenbilden är klart kvällens bästa bild haha 


Idag har jag pluggat hela dagen, japp, har nästan gjort klart hela examensarbetet! Det känns verkligen bra när man har sånt där flow, när det bara flyter på. Hela dagen idag har också gått rätt sakta faktiskt. Har inte varit utanför dörren. Uh nä, visserligen var det skönt att få så mycket gjort, men jag tror inte det blir så många fler helger i metropolstaden Lidköping. När jag har jobbat utomlands längtar jag i princip aldrig hem, men nu när jag inte är såå långt hemifrån saknar jag allt och alla! Japp, time för lite kollage.....♥


Lilla storasyster, jag och brorsbarnen på deras studsmatta

   

   

   

 

Vad vore livet utan vänner...?

En lång lördag

Om du vill ta det vääldigt lugnt och få massa gjort så är Lidköping the place to be! Den här lördagen har till exemple varit enormt lång! Så här lång är den aldrig i Göteborg... Märkligt...
Jag var på Elgiganten, men hittade ingen epilator som jag ville ha, men hittade däremot en present. Hihi jag gillar fina paket...Personen som ska få den vet ingenting... men så här ser den ut:



Efter shoppandet har jag pluggat, tagit ett fotbad, lagat jättegod mat och ätit den alldeles själv! Helt boring, men jag är mätt och glad hur som helst=)
Idag är det ju Halloween, men det blir ingen maskerad det här året. Tänkte däremot lägga upp ett par bilder från innan  förra årets party på Chalmers. Då hade jag lite beslutsångest, kunde inte bestämma mig vad jag skulle vara, men tillslut blev jag pirat, och inte vilken pirat som helst, utan det var då den danske piraten föddes. Sedan dess kommer den sidan upp varjegång det är alkohol med i bilden. Spör meg ikke hvarfor...








Nu ska jag till Sandra och dricka drinkar eller något annat spontant.... Vem vet, kanske kommer den danske piraten fram även ikväl...?

Yummie...

Igår var det myskväll med nybakade scones, te, Idol, Crash, en Helena och en Sandra nersjunkna i soffan på Härenegatan. Ajamen, cosy friday i ett kallt Lidköping var precis vad jag behövde efter att ha varit sjukt fokuserad i skolan i hela två dagar! Och jag måste bara säga en sak, SCONES är SÅ gott!!!


Nybakade scones...


Idag sov jag ända tills jag vaknade, hoppade upp och satte på MTV och här sitter jag nu fortfarande och funderar på vad jag ska göra idag. Number uno är att åka till Elgiganten och köpa en epilator för lite självplågeri. Sedan ska jag laga kyckling med pruciutto i ugnen och fortsätta med att njuta av lördagen. Japp, det är precis vad jag ska göra!

Over and Out
 


RSS 2.0