Tango och fullmåne

Idag har jag och Sebastian vart på stranden i Petra och njutit av vår lediga dag. En liten music quizz gjorde vi, som alldeles säkert var uppskattat av alla som satt runtomkring! Det blev en härlig falsett med allt från Memory till Cara mia, Fairytale och Smuk som et stjerneskud. Very beautiful om du frågar mig!
Nu ikväll är det tangofestival på Tsalikis, och så är det fullmoon party på Okej. Frågan är vad man ska göra. Jag vill ju göra allt som vanligt! Tur att man har Johanna som säger till när det är sängdags..(så vi orkar gå upp klockan 6 imorn för att åka till flygplatsen så klart).

I måndags blev jag lite äldre och lite visare. Japp, nu mera är jag 26! Det var en väldigt rolig dag, men överraskningsfest, middag och loads of champagne och chokladtårta! Ett helt gäng med danskar sjöng Happy birthday när jag kom in på Delino, där det hängde ballonger i träden, som bästaste Johanna, Sebastian, Kristina och Julia fixat! Sen höll festen på till fyra..eller nåt.. Bilder kommer lite senare!
Nu ska jag hem och fixa mig för kvällens upptåg, vad det nu kommer att bli. Men först och främst hoppas jag på att få äta nått gött kött!

Adios for now!


...Let the sun shine in...

Ledig hela dagen lång

 

Idag hade jag tänk ligga på stranden och inte röra en fena, men när jag vaknade och slog upp balkongdörren till min alldeles nya lägenhet fick jag se massa moln på himlen! Typiskt! Istället tog jag tillvara på tiden och städade och fixade the new crib! Det är jättefint, med utsikt över Molivos, havet och Turkiet. Bäst av allt är solnedgången från balkongen. Yes, en balkong som skriker "hej, kom och sitt och drick ett glas vin på mig!", är inte helt fel.

Det är så kul att ha ett ordentligt kök med, så jag lagade spanachorizo enligt mammas recept till lunch. Blev väldigt gott!
Ikväll blir det utomhusbio, en film som heter Åtta minuter på grekiska, men nåt annat på engelska..kommer ej ihåg vad. Den verkade i alla fall väldigt bra. Och att sitta utomhus och kolla film är extra kul!

Förra fredagen var det ju Midsommar. Jag, Johanna, Kristina, Sebastian och hans kompis Louise slog ihop midsommarfirandet med den danska högtiden Sankt Hans (som egentligen var dagen innan). Vi byggde oss en liten midsommarstång och drog iväg till stranden med pastasallad, vin, champagne och fruktsallad. Enligt dansk tradition ska man bränna en häxa i naturlig storlek, men danskarna i sällskapet gjorde en liten "minihäxa" av papper istället, som vi döpte till Hilda. Vi hängde upp henne på midsommarstången och i solnedgången brann hon upp och försvann till Tyskland. Dit alla danska häxor flyger, ofcourse.
Sen blev det Små grodorna och ett gäng andra sånger. Självklart hade vi några nyfikna själar som kom fram och frågade vad vi sysslade med. Allt som allt var det en väldigt rolig kväll!






RSS 2.0