Vaddå koncentrationssvårigheter..??

Om jag bara kunde fokusera
Öppna boken och läsa mera
Skriva klart tentan som jag har
Fixa allt innan jag drar
Ja då hade det varit kanon
Laddat om geväret med en super-patron
Sluta flumma
Bara glömma
Hurra hurra hurra




image4


Gäsp!

Nu är jag så trött i huvudet så jag ser bara borgar, skiften, tegar, kungar och Visby framför mig överallt! Jag orkar inte plugga mer!!! Kulturarv är ett väldigt intressant ämne egentligen, det är bara det att hjärnan säger no thanks så fort det är ett måste.

Ikväll ska jag gå till mitt kära Tranquilo! I love love love it! Latinhouse med lite sporadisk dans inknött mellan fönstren och baren fram mot spöktimman är precis vad jag känner för idag efter allt plugg=)

Nu är det bara TRETTON dagar kvar tills vi åker! Jag kan se mig själv gå längs hamnen i Marmara.. Vinden fläktar lite grann, det luktar hav och en och annan parfym.. Pitagyros-killen vevar upp markisen med en hand, stark som han är.. Vakten står utanför  Platon och säger välkommen och öppnar dörren.. Nere på bryggan lyser de röda lamporna och musiken dånar ur högtalarna.. Den där hon-han-servitören som är soo gay trippar upp och ner för trappan med sin lilla bricka.. Helena dansar nöjt till LIVIN LA VIDA LOCA SUMMERMIX OF 2008!!!!

=)
"KAΛOKAIPHNA PANTEBOU"

En ovanligt vanlig dag i Lidköping

Idag morse for jag och Anna upp till allas vårt kära Lidköping. Den där känslan av att åka bort är i alla fall borta, nu känns det som att åka hem till lägenheten. När helgen närmar sig åker jag hem igen, och då är det till Göteborg. Snart åker jag hem till lägenheten i Grekland också! Helt sjut vad man kan anpassa sig lätt. För några år sen hade jag bara ett hem, nu har jag tre. I love it=)

Nu sitter jag här och halvsneglar på MTV samtidigt som jag försöker samla tankarna.. Jag kan inte fatta att det inte ens är tre veckor kvar tills vi åker! Yupp vi ska åka till HALKIDIKI!!!! Den trejde maj flyger jag och fröken Liljegren iväg till varmare breddgrader. Jag kan tänka mig att själva arbetet börjar först på måndagen.. SPÄNNANDE=)

image2

Där sitter vi snaaart!!!

Bloggen är skapad!!

Ja, då var äntligen bloggen igång, nu ska jag bara lära mig hur man ändrar bilder å lite sånt... Snart ska ni få ta del av mitt mycket spännande liv!!!!
To be continued...

RSS 2.0