Internet @ home

Jajamensan, underverkens tid är inte förbi, vi har fått internet hemma!! Efter mycket krånglande och kånkande har vi äntligen fått det att funka, och nu kan jag skriva Å Ä Ö!!!
Nu har jag jobbat i två dagar sedan jag hade two days off, då jag, mamma och pappa åkte 37 mil till farmor! Det var verkligen jättekul att vara där! Vi hann med både att äta lamm, grilla fisk, åka upp till byn, gå ut och festa med kussen och hans kompisar, shoppa OCH sitta och prata med jiajia och faster Roula! -Och ja Peter, det var grymt i Karditsa, det kunde du aldrig tro! hehe...
Idag är det ju lördag. Vi var SJU personer i receptionen, på två stolar, tre datorer och alldeles för lite att göra! Jag satt och lärde Tatia svenska istället. Mycket kul! Efter att vi satt och sjöng Fader Abraham för full hals på Molos igår, ville hon bli grym på svenska nu=)
För övrigt så sov jag två timmar inatt, men nu ska jag ta och börja fixa mig för nattens äventyr- It´s Villa night baby;)
Imornon är jag och Anoula lediga tillsammans för första gången!!!! Ska bli jättekul!! Det blir bara Anoula-Eleni hela dagen lång!!!


The babes på Molos
Tatia, Nasty, Vaso, Anna och så jag

Lite uppdatering var bestallt!

Jajamensan, jag lever. Jag overlevde min fodelsedag. I forrigar blev jag hela 23 ar ung! Skrattade nyss at tva sma pojkar som sitter bredvid mig och spelar spel pa sina datorer. De kallar han som jobbar har for farbror, och han ar 21... Antar att de tycker att en mormor sitter bredvid dem och surfar pa internet som ett annat fornminne!

I fredags var jag ledig dagen till ara. Det hela borjade med att mamma och pappa kom med kaffe och kaka pa sangen. Sedan at vi frukost pa balkongen, akte till Thessaloniki, och Cosmos, det storsta shoppingcentret i staden! Helena var mycket glad efter att hon spenderat pengar pa klader och diverse saker.
Pa kvallen var vi pa restaurang Dionysos och at. Det vr jattekul verkligen, ar sa glad att sa manga kom! Vi var en 13-15 stycken PC-babes. Senare pa kvallen bar det av till Ploton ofcourse!
Dagen innan gjorde Evi mou en overraskning till mig, namligen en battur pa havet!!!!!

Fredagen innan var det Annas fodelsedag sa da var det fest da med! Den 23e kom mamma, pappa och Peter och enda sen dess har det faktikst varit en hel del festande=)

Jaa, kanske skulle skriva lite om jobbet med. Det ar ratt lugnt fortfarande, en del ryssar, en del juggar och en norsk idag.
En mycket rolig sak hande har om dagen pa vart kara spa. Herr frissa kom in med en glasskal med vatten och en granliknande kvist i. Han slangde hit och dit med haret som vanligt (har extention till svanken) och skvatte gladeligen med vattnet overallt i receptionen included pa vara hander. Ja, det var som sa att damen som har butiken utanfor spat hade valdgt lite kunder, sa hon tog dit en prast som valsignade lite vatten (som hon tagit fran var vattendunk alldeles innan) och skvatte runt det overallt for att valsigna platsen och ta bort det onda. Jo man tackar, hon har fortfarande inga kunder, men nu har jag i alla fall en helig vanster hand!!!

Nasta vecka ska jag aka till min jiajia i Karditsa. Ska bli jattekul, det var flera ar sedan sen jag var hemma hos min lilla farmor!
Ah det kanns verkligen  som jag stakar mig fram nar jag skriver idag, det e bara grekiska och engelska i huvudet pa mig nu! Nae, nu far det vara bra for idag! Ska forsoka lagga upp lite bilder snart, i promise!!!

Brorsan, kom tillbaka, vad gor du dar i Sverige nar du kan vara i MARMARA???

Ha det sa bast, ta leme

Ciao

RSS 2.0