Tre koppar kaffe och en redbull

Den här veckan startade med världens längsta dag. Det är ju strejk här i Grekland lite då och då, men ofta brukar det inte vara såå allvarligt, men söndagens strejk var inte kul. Flyget som skulle landat i Mytilini på söndagen kl. 20.20 landade istället 06.30 på måndag morgon. Och vad gör en reseledare då? Jo klunkar kaffe, redbull och ler. Jo tack, 38 timmar var jag uppe den s.k dagen.
Eftersom jag hade departure för ett annat flyg på måndag morgon blev jag tvungen att lämna kollegorna på flygplatsen och åka tillbaka till Molivos för att åka med de andra som skulle till flygplatsen. Först såg jag fullmånen som speglade sig i Kallonibukten, och när jag äntligen kom fram till Molivos gick solen upp över Turkiet. Det var jättevackert, men jag kunde inte riktigt uppskatta det. Hmm..?

Anyway, nu är jag återstäld och på G igen! Igår fyllde jag på mina batterier med Sakis Rouvas konsert! Det var grymt kul! Då jag fick höra igår att "it doesn't matter what you know, what matter is who you know", kan jag inte annat än hålla med, eftersom vissa kontakter kände nämligen ägaren till hotellet där mr Rouvas bodde. Och som värsta groopies satt vi där och drack -ännu en redbull, och väntade på att den grekiske sjungande guden skulle behaga att gå ut från sin svit. Och när han väl gjorde det vägrade han titta upp, stanna en halvsekund extra för ett kort, utan hoppade bara in i sin stora bil och körde iväg.
Anyway, jag såg honom på väldigt nära håll. Och han är faktiskt snyggare på långt håll..


Ola giro sou gyrizoun

Igår skickade jag in min ansökan om vinterdestination! Vi får väl se vad som händer.. Where do we go next..?
 
Nu ska jag strax på BBQ och greek night på Blue Sky. Får se vem som kommer bli upplurad att dansa på nåt bord.. Hmm.. I do have a feeling..;)


Är det inte märkligt...

..när man känner sig irriterad av absolut ingen anledning..? Och att jag just spilde frappé på min vita pikéskjorta gjorde inte saken bättre. Idag skulle vara en väldigt bra dag för boxersice, om det inte var så att det är typ 500 grader och det rinner så där härligt längs ryggraden. Helena är även vrålhungrig. Och där hemma väntar ett berg av disk efter middagen jag lagade till Johanna och Christina härom dagen, plus att ett glas föll i golvet och gick i miljoner bitar. Våran ena kattunge har dött. De andra springer bara in hela tiden och är omöjliga att få ut. Ja.. Nu orkar jag inte mer. Ge mig mat nu!!

Fem og tyve

Fem og tyve, tjugofem, det är jag det.

Det hela skedde faktiskt igår, då vaknade jag upp och var 25 helt plötsligt. Frukost på sängen fick jag och sedan firade jag med att sitta på en buss till och från flygplatsen. Fast i år har jag faktiskt bytt födelsedag, jag fyllde den 10e juli istället. Det var då det hände. The day, så att säga. Då hade jag en kanondag, var bland annat högst uppe på toppen av Lepetymnos (som är det näst högsta berget på ön. Och ja, det blåste så jag fick halvt öroninflamation och täppt näsa, men det är smällar man får ta). Där kan man ju fråga sig vad jag gjorde, och det vet jag inte riktigt. Ville bara dit. Utsikten var fin, den lilla kyrkan som är byggd allra högst upp var gullig och vägen var bullrig. Hemlagad pita lunch och solen sken.
Sen bar det av till frissan för fixing time (jag har by the way gjort slingor och klippt av en decemiter hår för nån vecka sen). Vidare målade jag mina nagar och tog det ganska lugnt för första gången på läänge. Kvällen började sen med restaurang och massa god mat och massa ännu godare vin, sen åkte vi till Blue Sky där jag fick en jättefin tårta och champange! Efter två flaskor champagne rullade vi tillbaka till Molivos och till Congas -the place to be;)

   


JoJo, Chris och jag

Nu är ju frågan om jag blev nått vuxnare igår. Min första rynka i ena ögonvrån kom ju dagen efter jag flyllde 23, men nu tycker jag faktiskt att jag ser rätt ung ut igen haha.. Folk gissade att jag flyllde 20 så hmm ja.. Fast jag tycker nog att jag känner mig aningen mer skärpt idag än vad jag var förrgår=)

Imorgon ska jag och Jojo till Turkiet. Det ska bli skoj! Klockan sju åker bussen som ska ta oss till Mytilini och därifrån avgår båten över till Dikili som ska ta en timma och 20 minuter.
Så, arrivederci Greece, Merhabba Türkie!!!  




RSS 2.0