Giamas!!

Skål på er där ute i världen! Här sitter Helena och dricker Retsina och lyssnar på Mamma Mia! Det är ljust ute fortfarande, maten som gjordes blev god och livet leker! Jojominsann, hon har bokat sin biljett till Grekland nu, 11e augusti! *Lycka

Inför ett öppet köksfönster stod jag och vrålade  "suuuper truuuper solar ska få se mig i mitt livs koncert" eller hur den nu går, i takt med att fläskfilén fick sin gyllenbruna färg. Ja matlagning är riktigt kul med bra musik till. Även städning faktiskt. Music makes the world go around!

Nu ska jag fortsätta skriva på min blivande best-seller... Inget avslöjat än, förutom att denna kommer bli bra!
Funderar på att skriva den som en serie på bloggen.. Vore kanske en kul idé? I know not...
Men jag vet med säkerhet att det är lördag imorn och då blir det Nivå!!! Wohoo!!! 

Här kommer ett bevis på varför det är så gött att bo i Göteborg. Inte nog med att det är en vacker stad (förutom när det regnar kors och tvärs, för det finns nog ingen stad som regnar så som det gör här. Hur man än håller paraplyt blir man blöt. Ja, believe it or not men det regnar underifrån här), utan humorn liksom ingår, lika självklart som vi säger bamba.

 
Göteborg i ett nötskal

Något annat, på tal om Göteborg, som jag personligen tycker är ett skämt är Gamla Ullevi. Först hade vi bara Ullevi. Sen byggdes en ny bredvid, och då blev den Nya Ullevi. Sen revs Gamla Ullevi. Och vad gör man då?
Jo, bygger en ny Gamla Ullevi! Som klart inte kan heta Nyare Nya Ullevi, utan Nya Gamla Ullevi! Om jag var Stockholmare eller nått annat skulle jag kastat huvudet bakåt och asgarvat. Men det är jag inte.
Därför är jag bara förvirrad.


Louloudaki mou omorfo 
♥♥♥♥♥

Första dagen någonsin...

...som jag inte haft något att göra och inte fått total panik över det! Idag har verkligen varit en helchill dag. Jag har bara varit hemma och sparkat omkring mina 50 balonger som är kvar sen förra lördagen (man blir faktiskt riktigt glad av färglada balonger, så jag ska låta dem självdö för en gångs skull;), ätit frukost, läst, lyssnat på musik, sovit middag, ätit och är nu inne på min tredje kopp kaffe! Hur nice som helst! Och med den mañana mañana-filosofi jag lever efter har jag inte gjort något måste alls idag! Jag kan säga som så att jag har inte diskat, för jag har inte känt för det. Inte heller har jag handlat, så imorn blir det väl antagligen cornflakes med vatten. Men det är ok! För idag är det Helena-slappis-lördag, och då behöver man inte göra nånting! Bra va?!

Veckans största nyhet är att jag och Nadia ska se MADONNA på Ullevi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det kommer bli så grymt häftigt att jag knappt kan vänta! Nu när det är faktum att jag aldrig kommer att få se Michael King of pop Jackson (God bless his soul) får man ju helt enkelt passa på att se the Queen of pop. Människan är ju tydligen inte odödlig verkar det som.. (Hmm..?)

Take a bow- here comes Madonna!


9/8-2009

Happy happy birthday, yes I had!

Location: Gothenburg
Mood: Fantastic


Tack alla som kom på min födelsedag!!!

Nu är jag lika gammal som det finns timmar på dyget och det känns väldigt speciellt må jag säga! "Hur känns det?" är väl konstigt nog en standardfråga man får när man fyller år, och ja, jag känner mig vis, ung och precis som att vara 23, konstigt nog! Och det här med Facebook är ju väldigt fyndigt! Så många grattiskort har jag nog aldrig fått som gratulationer på Facebook, I like!! Jag kunde inte önska mig en bättre dag! 

Massa mat, tårta, blommor, presenter, vänner och 2 ton musik fyllde hela lördagkvällen. Sen bar det iväg till stan i en taxi och slutade på söndag morgon vid köksbordet där Helena satt och åt upp det som var kvar av kycklingen! Mumms♥ 

Nu ska jag ut och använda mitt extreme slacker kit som jag fick av Peter, bara det blir fint väder! Brorsan har nu även dragit över Atlanten till US and A. En bror i USA, föräldrar i Grekland, TUR att jag har kvar min gamla mormor i Sverige (som mormor själv sa haha)! 
Jag har lite projekt på gång här hemma, så tiden bara susar förbi! Det är ungefär tre veckor kvar på praktiken, sen tar jag examen, och efter det lyfter jag mina vingar och flyger ner till Ellada och medelhavets fläktande vindar -the sound of Greece!  

Men först blir det en helg med extreme party; det ryktas nämligen om sommardrinkar, dansande tills fötterna domnar av och fruktansvärt kul! Eller hur Nadia? Och sen kommer en helg till!! Och en till!! Och EN till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamma mia, hur ska jag klara av detta!?


;)

Bästa sommardagen hittills

Bästa sommardagen hittills bestod av beachparty i lördags på en ö på västkusten med grym housemusic, brorsan, 5 killar till och så jag. En grill, en freespee som försvann, 22 grader i vattnet, 29 i luften. Ahh...

*I've got soul in the music*










PS. Grattis Theo och Therese, nu har ni fått er Leonidas! Välkommen till världen!

Hot time summer in the city...

..Da da da dim da da..hur nu det va den där låten gick! Det är helt sjukt varmt just nu! När klockan var åtta var det fortfarande 28 grader! Helt insane! Och lite insane är väl jag med, för jag var nämligen på gymmet i värmen och körde järnet! Men jag tänker så här: varför ska väder få hindra vad jag vill göra? Jag har inget behov just nu av att slänga av mig allt och bara sitta ute rakt upp och ned "bara för att det är fint väder". Jag har haft mestadels sommar de tre senaste åren, så det är OK att göra andra saker trots att det faktiskt är sol (vilket jag ju för sig älskar mer än nått annat!)! Men hur som helst var det grymt varmt på gymmet där jag körde ett svettigt MRL-pass utan aircondition. Jag tappade säkert två kilo på den timman av allt som rann bort haha! Och mitt upp i allt fick jag kramp i foten och kunde inte röra mig på över fem minuter.. Tårarna rann i kapp med svetten, så jag visste knappt vad som var vad. Inte att jag grät, men det gjorde vara så föbannat ont så tårarna kom av sig själva!

Uh på tal om blöta saker.. Igår hade jag kort kjol på mig, och kjol ska man då inte ha om man ska åka spårvagn mitt i sommaren. Rumpsvett säger jag bara. Andras rumpsvett! Kändes som att sätta sig på ett säta nån hade kissat på ungefär.. Jag säger då det.. Spårvagnar är ett hett samtalsämne i mitt liv just nu!

Efter att jag kört mitt kramp-pass och tog bilen och åkte hemåt såg jag något väldigt vackert, nämligen en stooor regnbåge över hela Angered! Jag gjorde ett tappert försök att ta en bild på den med min nya grymma kameramobil (love love looove!) samtidigt som jag körde, och believe it or not men regnbågen syns faktiskt lite! Och här kommer som följer:

 
Somewhere over the rainbow...That´s where I'll find you!


Nu när jag ändå fört över bilder till datorn kommer lite bilder från ett somrigt Göte! Håll i hatten!


Kan man hitta en vackrare stad i hela Sveriges land..?


   
Jag och brorsan var ute och hajkade lite smått vid Lärjån..



"Lobubbar: jaaa" som Eddie ropade när han var liten..Mmmums för jordgubbar!


   
1. Dijana på vår vanliga runda på Kvibergs kyrkogård 2. My shadow på stranden 3. Innan utgång, i hissen såklart!


   
Mitt och Everts fina kontor hela sommarn lång!


Här kommer ändå ett av mina favoritkort; ett smygfoto som beskriver Göteborgs uteliv som allra bäst! Fem-nånting på en söndag morgon. Är han fortfarande full, eller börjar han bli bakis? Eller ännu värre; tog han bara första bästa spårvagn och har ingen aning om var han kommer att vakna upp..? Allt är möjligt och det händer, mitt i Göteborg med soliga ränder! (oj oj, vilket tjusigt rimm jag fick till där!)


*Pliingiling* nästa: en sommar på Avenyn!

RSS 2.0