Stoppa tiden en stund tack

Jag har tittat på kalendern säkert fem gånger idag för att se vad det var för dag nu igen.. Tiden bara försvinner hela tiden! Mamma och pappa har redan varit här och åkt vidare till fastlandet igen. Det var en rolig vecka med massa grejer på schemat. Eftersom jag var ledig två dagar och mamma å pappa hade hyrt bil åkte vi runt så mycket som möjligt på the beautiful island of Lesvos. Dock var inte mina föräldrar så jätteimpade över den förstenade skogen som är den största sevärdheten här. Men när jag tog upp tre små bitar smält choklad från min väska försvann de besvikna minerna haha... Vem blir inte glad av choklad, då spelar det ingen roll att man suttit i en varm bil i nästan två timmar och kommer fram till världens ände där det ligger sten-träd på ett stort fält. (reds. anm. Ja Helena hade planerat det hela och förberatt chokladen kvällen innan ifall familjemedlemmarna inte skulle bli så imponerade trots alla odds). 

Anyhow! Tiden gick alldeles för fort. Kloster, stränder, varma källor och självklart massa god mat- så försvann den veckan! Och något väldigt överraskande var att både mamma och pappa gillade våra katter. Ja, helt rätt, mamma sa till och med innan de åkte att hälsa katterna från mormor! Och då vill jag bara påpeka att vi inte är en katt-kär familj! Vem vet, kanske skaffar de sig en kattsing hemma i Sverige..=)

Midsommar kom och midsommar gick. Jag har inte firat det på flera år så för mig var det bara bonus att vi dansade Små grodorna kring en stol på vår BBQfest vi hade tillsammans med ett annat resesällskap på vår uteplats i lördags! Riktigt dejligt!

Nu ska jag och Jojo åka och hämta upp vår vespa, Sakis som han heter, köpa pizza, åka hem och titta på en film!

Adjö! 

Burning hot

...Och då pratar jag inte om vädret. Utan när jag i förrgår brände mig på en motorcykel och mitt skinn på benet bara löstes upp och försvann. Jag finner inga ord för att förklara hur satans ont det gjorde, och hur jag var på väg att spy bara för att jag såg hur huden smältes bort! Som tur var fanns en slaktare runt hörnet som var van vid sår så jag och Jojo gick dit och fick såret renat och omplåster. Och ja, vi är ju i Grekland, so off to the doctor I went! För självklart är allt mycket mer allvarligt här. Tydligen ska jag vara glad om inte benet trillar av. Eller åtminstonne ska jag undvika att bada på typ en vecka tills det läkts.

Tiden går som vanligt sjukt fort och veckorna bara försvinner! Ikväll ska Johanna till flygplatsen och jag har istället kontorstid. Ska snart gå hem och lägga mig, för imornbitti ska vi båda till lufthavn för att ta emot nya Stockholmare! Alltid lika kul=) Snart ska vi få ta emot två Göteborgare oxå! Mamma och pappa kommer ju hit nästa torsdag! Ska bli jättekul verkligen! 

Det blev ju inget av med hundarna som jag ville ha. Men nu har vi kattungar istället! Yes, katten som bor på våran uteplats (Margarita heter hon faktiskt) har fyra kattungar som är så himla söta! Whats happening to me liksom!? Djur?? Ja, denna konstanta förvandling.. Vem vet var detta ska sluta..


Här har vi f.v Makis, Kostas och Adonis (Spiros ville inte va med)



Jag tänkte bli bättre på att uppdatera. Faktiskt. Men livet leker. Nästan varje dag faktiskt!

 


 


RSS 2.0