Weehoo

Nu hade jag tänkt som så att jag skulle sätta mig vid datorn och checka mailen och fejan innan jag går och lägger mig. Hade tänkt sova tidigt. Men nu får jag tänka om, kommer inte kunna sova alls idag!

Där i inkorgen på mailen ser jag ett mail jag väntat på så länge nu, ja ett mail från min blivande destinationschef! Nu är jag så over excited att jag inte kan sitta still.. Jag har en mycket bra känsla över det hela nu, kommer bli så grymt kul!!! Ja, boys and girls, om tre och en halv vecka har jag landat på Mytilini och mina nya arbetsplats! SÅ grymt kul....
La la la.. kommer inte kunna sova i natt....


-Hello everybody and welcome to Greece. My name is Helena and I will be your reseledare today...



La vie en rose, kändisparty here we go

Alla var där. Elvis, Kiss, Harry Potter, Nigella, Thomas DiLeva, Brüno, Madonna och många många fler. Ja, eliten samlades igår i Alingsås för ett stort kändisparty för att fira Maria Monroe och Sofia Loren som fyllde år! Jag, Helena Paparizou, var klart där fast aningen krasslig då jag hade både feber och ont i halsen, så mitt tänkta uppträdande med My number one, förblev en fantasi i mitt huvud. Men andra gjorde ju det desto bättre;)
En riktig lyckad fest blev det, och vilken mat!! Massa gott, till exempel lammröra på tunnbröd, laxrullsaker, runda små bröd med go röra.. Ja ifall jag kunde tala i dessa termer hade det kanske vart en fördel, men himla gott var det i alla fall!

Förra veckan var jag ju i the capital of Sweden, och dålig som jag e på att uppdatera har jag inte skrivit om det. Men det var riktigt roligt! Tiden försvann ju bara så fort! Men men, tiden gör ju det när man har kul sa la nån klok gammal gubbe en gång i tiden ifall jag inte minns fel.. 
Jag hann både med att åka en massa tunnelbana, festa på både fredagen och lördagen, träffa gamla vänner, nya ansikten, vissa väldigt trevliga ansikten, lite surare ansikten och massa andra. Men främst av allt mina babes från Lischan! Och det konstigaste av allt är väl ändå att jag inte shoppade EN enda grej. Inte ett enda plagg!!

MEN jag tog igen det när jag kom hem haha.. Det kliade i fingrarna så jag sprang ut och köpte ett par pumps, en lång rosa kofta och ett linne, bara för att se om jag hade förlorat my gift or not. Men det hade jag inte. Jag kan fortfarande spendera pengar. Det var en lättnad.

I torsdags gjorde jag min sista inlämninguppgift på musikteorin, och klarade rätt galant faktiskt, så jag är grymt nöjd! Nu kan jag stryka det från min lista med; plugga musikteori: check! 

Det börjar ju faktiskt dra ihop sig nu... Snart bär det iväg söderut, äntligen!! 
Men mer om det en annan gång, so stay tuned!!



Födelsedagsbarnet, Maria Monroe


Kill some time

Denna dag, denna torsdag, har gått alldeles för fort! För det första satt jag och pluggade och gjorde en inlämningsuppgift hela förmiddagen. Sen när den var klar kom jag på den briljanta idén att baka något. Jag älskar ju att baka, och vanligtvis blir det chokladrutor med kokos (även kallat kärleksmums), men jag tänkte överraska mamma som är hos mormor idag med något helt nytt. Så nu har jag ägnat nästan två timmar åt att göra Petit-chouer! Och de blev kanon! Pappa provsmakade en efter jobbet och gav sitt expertutlåtande, och nu väntar jag på att mamma ska komma hem...

Men, jag hade tusen grejer att göra idag för att förbereda Stockholmsresan (låter som jag ska på värsta semestern! Nä det ska jag ju inte, men jag har trots allt en resväska, så det så!). Och dessa grejer tänkte jag börja med nu, fast kom just på att jag inte ätit middag idag, så nu blir det problem..
Som vanligt kommer det la bli så att jag hittar på ännu mer grejer att göra (som att sätta mig här vid datorn till exempel) och göra klart allt kring midnatt istället. Som sagt, sömnbrist är något jag har en del.

Imorgon bär det alltså av till Stockholm! Ska bli väldigt kul! Efter tråkigheter som hänt ska jag alltså rycka upp mig och ha trevligt med vänner hela helgen!
Visst kommer det aldrig bli som förr igen men älskade morfar kommer alltid finnas med i alla fall♥


Petit-chouer a la Eleni

 


Sömnproblem

Sömnproblem...
Brist på sömn..
Vakenöverdos?



Ta det tranquillo

De två senaste fredagarna har jag hängt på Tranquillo, och nej, där går det inte att ta det tranquillo alls! Sån bra musik att man blir hur glad som helst! Salsa, bachata, cumbia, merengue och un pocito de amor. Jag tror nog både jag, Nadia, Nimmi och Meri dansade nonstop från att vi kom in tills de tände lamporna och drog fram golvmoppen. Det är kanske så man ska göra för att avsluta en förfest som håller på att bli för seg..? Börja moppa? Haha ja vad vet jag, men väldigt kul var det iaf!

Idag har jag ätit på tok för mycket! Först på en grekisk restaurang i Alingsås med föräldrarna, yngstemoster och mormor! Sjukt gott var det! OCH jag åt till och med två bläckfiskar! Ain't that impressive..? Sen bar det av hem till mormor för kaffe och glasstårta, mumms!!
Nu känner jag mig som en boll, men vad gör det om hundra år.. Fast det värsta är att jag fått strikta order om att inte träna på en vecka. Egentligen fick jag det sorgliga beskedet att jag inte får hålla på med dans längre.. Men tänker ta det med en nypa salt har jag bestämt mig för och slappar i en vecka så får vi la se!

I veckan som kommer ska jag mest plugga och filosofera kring livet. Måla naglarna och rulla tummarna. Eller inte.. Nått bra ska det bli av denna vecka med! Snart bär det av till Estockholmo för att träffa några kära ansikten och prova dansgolven där borta på östkusten! Ser väldigt mycket fram emot det nu!

That's all folks!
Let the sun shine and spread your love♥

RSS 2.0