Ta det tranquillo

De två senaste fredagarna har jag hängt på Tranquillo, och nej, där går det inte att ta det tranquillo alls! Sån bra musik att man blir hur glad som helst! Salsa, bachata, cumbia, merengue och un pocito de amor. Jag tror nog både jag, Nadia, Nimmi och Meri dansade nonstop från att vi kom in tills de tände lamporna och drog fram golvmoppen. Det är kanske så man ska göra för att avsluta en förfest som håller på att bli för seg..? Börja moppa? Haha ja vad vet jag, men väldigt kul var det iaf!

Idag har jag ätit på tok för mycket! Först på en grekisk restaurang i Alingsås med föräldrarna, yngstemoster och mormor! Sjukt gott var det! OCH jag åt till och med två bläckfiskar! Ain't that impressive..? Sen bar det av hem till mormor för kaffe och glasstårta, mumms!!
Nu känner jag mig som en boll, men vad gör det om hundra år.. Fast det värsta är att jag fått strikta order om att inte träna på en vecka. Egentligen fick jag det sorgliga beskedet att jag inte får hålla på med dans längre.. Men tänker ta det med en nypa salt har jag bestämt mig för och slappar i en vecka så får vi la se!

I veckan som kommer ska jag mest plugga och filosofera kring livet. Måla naglarna och rulla tummarna. Eller inte.. Nått bra ska det bli av denna vecka med! Snart bär det av till Estockholmo för att träffa några kära ansikten och prova dansgolven där borta på östkusten! Ser väldigt mycket fram emot det nu!

That's all folks!
Let the sun shine and spread your love♥

Kommentarer
Postat av: Karlsson on ze roof

Jag landar på svensk mark igen om 50 dagar så ganska permanent är det ändå! =) Iallafall det längsta jag bor i Nelson sen jag kom hit i januari :P Jag hoppas verkligen snön är borta och att solen skiner när jag kommer hem! =) Räkmacka i Heaven 23 va det någon som sa räkmacka? JA tack!

2010-03-09 @ 01:22:45
URL: http://jojoonthemove.blogg.se/
Postat av: Helena

Haha jajamen, It's a date then! Heaven 23 låter super=) Du får gärna ta räkmackan, så tar jag en sådan fast utan räkor!! Ha det gött där nere så länge å passa på å njut av det sista så du klarar av en svensk sommar sen;)

2010-03-15 @ 14:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0