Adam & Eva




När Gud hade skapat Adam och Eva sa han: Jag har 2 gåvor kvar: Konsten att
stå upp och kissa och...... "Den vill jag ha!" utbrast Adam. Eva nickade
och Adam fick gåvan. Adam tjoade och skrek av lycka, sprang runt i
Edens lustgård, kissade upp och ner på träden och på varenda buske.
Gud och Eva betraktade den glada mannen och Eva frågade försiktigt Gud:
Vad är min gåva? Gud svarade: "En hjärna Eva, en hjärna.."


Okaj, nu är jag hemma på riktigt!

Kom på mig själv med att vara riktigt kass med att uppdatera bloggen! Sist när jag skrev hade jag just kommit hem från Grekland, men det dröjde inte länge förän jag åkte tillbaka! Var nog hemma i en vecka lite drygt och flög head over heals tillbaka till värmen. Fem dagar och ett rent kulturmaraton i Athen, och sedan typ 17 dagar tillbaka i mitt andra hem Lesvos (eller är det tredje eller fjärde nu egentligen..hmm? Sjukt vad man kan göra sig hemmastadd på många ställen här i världen;). 
Det var minst sagt annorlunda att vara tillbaka där. Petra och Molivos var spökstäder och totalt träffade jag nog 4-5 kända ansikten på hela tiden. Och för att inte glömma en gullig liten nos också, nämligen Spiros, vår mest kärlekskranke katt! Han blev överlycklig, men det var riktigt riktigt jobbigt att lämna honom ensam kvar på Sun view...
Massa långa promenader med Adonis blev det, mycket bakande och matlagande, shopping i Turkiet och framför allt massa filmmyskvällar!
Förra lördagen lämnade jag dock Grekland och cirka 22 grader på riktigt och kom hem till Göteborg. Ett vintrigt Göteborg!

Imorse klockan 04.45 körde jag mamma och pappa till Landvetter mitt i snökaoset, nu var det deras tur att flyga till värmen, nämligen Egypten! Så nu är jag head of the house. Och vad gör mössen när katten är borta..? Jo diskar och skottar snö! Kände mig som en riktig villa-ägare när jag stod där och tittade ut genom fönstret och sa till mig själv att "nä, ska man ta å skotta bort snön innan plogen kommer. Det kanske fryser på och då blir det så jobbigt att skotta ut bilen sen!"
Ut for jag med skyffeln och var faktiskt först av alla på gatan att skotta! Kände mig rätt stolt, men kom på hur himla patetiskt det var. Jag blev en sån, en sån där som kikar över på grannens gräs för att jämföra vem som klippt det snyggast. Uh, pinsamt!
Så nu tänkte jag istället göra mig en kopp kaffe, äta massa onyttigt och skriva en lista på saker jag kan göra tills jag kommer på vad jag ska göra. Hmm..hur nu det lät..?
Anyhow, jag känner mig rätt glad ialla fall. Pinsam or not♥

RSS 2.0