Skärp mig

En sån där dag idag när allt bara går utför. Man vaknar uppe på toppen av berget och istället för att åka slalom så där snyggt ner, går det bara rakt ner så fort att det viner för öronen! Har redan tagit liften upp två gånger och försökt igen, men icke! Rakt ner igen. F***ing dag. Önskar jag kunde skärpa mig, men jag är så förbannad att jag kan spy!
Det är inte så att jag missunnar folk, men ibland kan man ju fråga sig varför vissa beter sig som barnrumpor!? Och att internet inte fungerar i mitt rum är också sjukt irriterande en dag som denna!
Jag var ute på en lång, svinkall, uppfriskande promenad, men när jag kom hem var det som att slå på den där knappen igen. Jävlar vad jag är förbannad för ingen anledning! Och att jag inte riktigt har någon anledning gör det hela ännu värre! Jag sitter bara och triggar upp mig. Barnrumpa? Ja, men ursäkta mig då!

Ibland går dagarna ganska sakta...

..och så spurtar de på i slutet, när det egentligen är läggdags!
Jag tänkte börja med att skriva om den där dagen som man ska sprida extra mycket kärlek, ja ofcourse, måndag och Alla hjärtans dag! Dagens höjdpunkt var den 1.5 långa ansiktsbehandlingen, och inspirationen jag kom över då gjorde att jag glatt gjorde fransk manikyr när jag kom hem. Vill även tillägga att jag gjorde "konstverk" på tummarna.. Var meningen att det skulle bli "bara" ett mönster, men det blev två annanaser! Jaja, jag älskar annanas så vad 17!

Tisdagen vaknade jag upp och hade en underlig känsla av att det var fredag. Men det var det inte.
Onsdag, alltså igår, tränade jag Body combat och fick sjukt ont i ryggen, så jag fick hoppa dagens Indoor walking!
Istället bakade jag en morotskaka idag medan mamma bakade pizza! Jummie säger jag bara!

Veckans, nä, ÅRETS, bästa happening var dock igår när brorsan överaskade mig med min nya laptop som han var iväg och köpte i smyg!!! Jag ska ju betala den själv, men ändå! Sicken bror man har!
Jag älskar verkligen min nya leksak! Den har precis samma färg som min mobil, dvs rosa-silver-champagne skulle man nog kunna kalla det! Wonderful!
Och roliga bilder kan man ta med webcameran, så det har jag roat mig med en stor del av dagen idag! Nadia gillade oxå datorn och webcameran gillade henne med!

Så här kan det se ut en helt vanlig torsdag som denna:



Kalinichta, god natt och auf wiedersehen!!!

En nattuggla hoade i mörkret

Jag hade då tänkt skriva lite denna lördagkväll, men huvudet känns helt tomt. Bla bla bla blöhö låter det emellan mina två öron just nu. Fast jag är inte trött, så det så! Klockan är strax två, så jag borde ju vara trött, men icke!
Veckan som gått har vart kul! Lite jobb, lite shopping men framför allt var Johanna här och förgyllde min vecka under två dagar!
I söndgas var jag och mina föräldrar hos störste-bror och hälsade på! Alla små blir så stora så himla snabbt! Jättesöta är dem allihopa och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt när tvillingarna (som nu har blivit tre år) satt i hallen och höll varsin av brorsans sko, och Erik då förklarade för mig "Pappa har bråådar på sina skor, så han inte ska halka och slå sig på isen. Vi ska också ha så här stora skor när vi blir stora." Hur sött är inte det på en skala? Och det roliga numbero duo är att jag minns så noga hur jag själv var ett stort fan av hans stora skor när jag var liten. Det känns som igår jag tittade beundrande på hans gympaskor i hallen och kunde inte förstå hur han kunde ha så stora skor!


Igår var jag ute och spelade biljard med Nimmi, Peter, Stefan och Anton. Det var skoj, tills Anton kom på en regel att om man sätter sin sista kula och den vita samtidigt har man förlorat! Har då aldrig hört talas om något så dumt, så jag blev lite upprörd hehe.. Nej, jag tycker att jag vann i alla fall!
Snart börjar en ny vecka.. Och nedräkningen har börjat... Säsong 2011 here I come!!! Ungefär tio veckor kvar tills den härliga karusellen börjar om igen♥
Jajamensan, ladies and gentlemen, det blir ett halvår på Lesvos igen! Kan inte vänta tills jag landar på Mytilinis flygplats och känner den grekiska lukten slinka in i näsan och fyller mina lungor! Idag satt jag och läste lite om växter som finns i Grekland. Vill inte kalla det plugga för det låter så tråkigt då, men jag inhämtade kunskap haha..
Näe.. Nu får jag sätta punkten här för annars kommer jag sova hela dagen imorn. Och det går ju inte, det är ju Zumba!!
Så, till er alla där ute: Ha en härlig start på veckan!




...La vida es un carnaval...

RSS 2.0