Jojo-kotten

Har sitter jag igen pa trafftid med min lanade laptop. Tankarna bubblar omkring i mitt huvud. Trots att jag skickade hem saker med bade Peter och Nadia tror jag att jag kommer att ha overvikt nar jag nu aker hem pa sondag. Men jag har ju tappat nagra kilo under sasongen, sa borde man inte kunna sla ut det tro?? Hmm..

Hem... First of all ska jag sova! Sen ska jag fika. Ata mammas mat. Shoppa hostklader! Dansa massa salsa pa Tranquilo! Ata knackebrod och dricka Gevalias kaffe! Ojojoj ja det finns bade bra och mindre bra saker med att aka hem. Kanske far jag tillbaka min dialekt som har suddats ut under resans gang. Den ar helt odelagd. Men hvad sker daar nar man ma snakke dansk, norsk, greask och engelska on top of it..?
Som i mandags nar jag hade mitt absolut sista inspirationsmote (som vi sa tjusigt kallar det for) for vara danska gaster, och nar jag som vanligt i slutet fragade om det var nagon som har nagra sporsmal eller fragor, och da rackte en liten dam upp handen och sa 'Ja, var i Norge ar det du kommer ifran?'

Igar var jag och Jojo ute pa upptacksfard. Vi akte upp pa det hogsta berget, som heter Olympos och ar ca 900 meter hogt. Det var jattecoolt och vagen dit var valdigt fin genom kastanjeskogar. Ett och annat pinjetrad fanns aven pa vagen, vilket gjorde Johanna lycklig; hon har namligen blivit besatt av att hitta pinjenotter! Sa gott som varje gang hon vart ute sager hon efterat '...och sa hittade jag en pinjekotte, men den hade ingen not den har gangen heller..' haha.. Sa nu mera ska jag kalla henne for Jojo-kotten!

Adios!


Trafftid vid havet

Nu sitter jag har pa terassen vid havet pa ett av vara hotell i Plomari och har trafftid. Ingen har kommit hit for att traffa mig idag, sa tacka vet jag Wi-fi, och tacka vet jag laptop som jag fatt lana!
Ja, jag har da blivit deporterad fran Molivos, bor nu mera sedan en vecka tillbaka i Plomari som ligger pa sodra delen av on. Sasongen har nastan kommit mot sitt slut, sa nu ar jag den enda guiden har nere och Jojo ar den enda uppe i Molivos. Kanns konstigt! Valdigt valdigt konstigt.. Har sker det inte sa mycket, sa jag har helt enkelt fatt ta del och av mtt egna trevliga sallskap. Och jag ar ganska trevlig att umgas med ibland vill jag da pasta. Harom dagen var vi (jag och migsjalv) pa stranden och solade en timma, for att sedan lasa lite (forsta gangen pa ett halvar jag har haft tid till det!) och det avr faktiskt harligt, kandes nastan son jag hade lite semester Det var hala klippor i vattnet sa jag holl pa att sla ihjal mig, och da stod jag dar i vattenbrynet och svor. Men nar jag ar med mig sjalv sa far jag faktiskt det! 

Forrforra sondagen fick jag en valdigt trevlig overaskning pa flygplatsen. En storebror! Japp, Peter kom och surprisade mig!! Det var hur kul som helst, och tiden bara flog forbi (igen!) Vi var ute en hel massa, besokte vattenfallet i Achladeri, kollade pa skoldpaddorna i Vatera och ofcourse fick han aven vara lite praktikant-guide! Nar Nadia var har fick hon vara det med, fast det gick nog mindre bra med vara danska gaster da haha..

Idag kommer vara sista gaster! Helt sjukt konstigt kanns det.. Sa yes folks, nasta sondag gar sista flyget harifran till Skandinavien och da ar tanken att bade jag, Johanna och Christina ska sitta pa det...

Markligt ar ett bra ord. 

En månad kvar på säsong-10

Om lite mindre än en månad är jag arbetslös igen. Hur kan ett halvår bara försvinna så fort? Jag sökte ju ut till vintern, men no no friends and random peeps, jag ska inte åka vidare till vintern. Jag tackade nej till destinationen jag fick, men kanske, kanske söker jag någon restplats när jag kommit hem till Svea rike och blivit totally bored över att allt antagligen är precis som vanligt där hemma. Mitt rum kommer antagligen se likadant ut. Göteborg kommer antagligen se likadant ut. Inget kommer hända och Helena kommer gå loco! Men därför har jag också lite back-up planer i bakfickan, så stay tuned;)
Något som kommer bli skönt med att komma hem (förutom attt träffa alla så klart, och äta knäckebröd och dricka kaffe så det sprutar ur öronen) är att ingen servicetelefon kommer att ringa! Vilket halleluhja-moment! Ingen som kommer ringa mig klockan tre på natten för att de ramlat ner från hamnen. Ingen som kommer ringa klockan sex på morgonen för att de kommit hem från krogen och trott att de missat flyget hem (som egentligen går dagen efter!). Ingen som kommer ringa på telefonen för att de inte har toapapper! Jaa.. Lite skönt ska det faktiskt bli att komma hem!

Men ikväll är det faktiskt onsdag, och musicquizz på Blue Sky! Det ska bli riktigt kul! När september började blev det plötsligt tio grader kallare och jag åkte på en förkylning, men det är fortfarande rätt varmt, cirka 28-30 grader. Quite nice!

För två veckor sedan var min Nadia här! Vilken underbar rolig vecka vi hade! Jag lyckades vara lite ledig, men det blev trots allt en del väldigt tidiga mornar efter några väldigt sena nätter, fast det var det värt alla gånger♥
Vi var på grekisk afton x 2, dansade på baren, hälsade på sköldpaddorna i Skalachori, badade en hel massa, dansade ännu mer och åkte vespa och gapskrattade hela vägen. Ja, vi skrattade faktiskt så mycket att jag var tvungen att stanna Sakis så vi kunde skratta färdigt vid ett speciellt tillfälle, för jag fick ingen luft i lungorna och höll på att bli hysterisk! Efter en vecka lämnade hon ön och min lägenhet och kvar blev bara en godispåse från ICA=(...

Bilder tänkte jag ladda upp en vacker dag. Men inte idag. Nu ska jag hem och hoppa i duschen innan jag och Jojo åker till Petra där vi tänkte spise på Avlaki innan vi vinner kvällens musicquizz♥ 

Kalo vradi everyone!! 

RSS 2.0