Livet just nu

Nu har jag inte uppdaterat på en hel evighet, så länge sen att jag ibland går in själv och kikar på min egen blogg för att se om nått ändrats. Typ uppdatering. Men ack nej, sista inlägget var fortfarande om pannkakorna. Idag med. Skumt...

Den senaste tiden har jag spenderat på mitt gamla extrajobb som jag med ödets hjälp fått tillbaka. Jajamensan Helena goes Dressmann again! Det är ett av de bästa och roligaste ställena jag jobbat på så jag är hur glad som helst! Det är helt sjukt vad man träffar mycket roliga och konstiga människor när man jobbar i stan. Believe it or not, världen är full och psykopater. Och därför trivs jag så himla bra! Inte för att jag skulle vara psykopat, men för att det är action hela tiden! Och lite av en actionhjälte har jag väl alltid drömt om att vara i smyg.

I förra veckan fyllde min lilla mamma 60 år och det firades med fest på restaurang, men släkt, vänner, massa mat och dans! Första gången jag och min systerson hängde i en bar tillsammans med! Jag har en känsla av att det inte var sista heller, eftersom han än så länge bara är nio och vet redan nu att han ska jobba som bartender när han blir stor. Och reseledare. *Stolt moster*

Annat som händer och sker just nu är att jag tvingas gå på massa löjliga möten på arbetsförmedlingen. Tills man är 25 måste man vara med i ungdomsgrupp. Och ungdomsgrupp är precis vad det är. Inte en grupp för sånna som är 24. Uh.. patetiskt! Jag är 24 år ung men kände mig som ett annat fornminne när jag satt där med de andra kidsen som just tagit stundenten! Wohoo!

Igår köpte jag gymkort så nu är det serious training som gäller. Plus att jag börjat dansa igen! Nästa år var det 20 år sedan jag började i just den dansskolan, och har fortfarande samma danslärare!

Nu ska jag hoppa i säng för att palla gå upp imorn till ett "jättenödvändigt" arbetsförmedlingsmöte. Men därefter ska jag klippa och färga håret, så det ska bli kul!!

Natti natti


George och jag

Sitter här hemma med George Michael som sjunger för mig.. Caus I got to have faith nananananaaa... Lördagen, som det är idag, började tidigt med en sväng till gymmet, där jag och miss D hade uppdatering medan vi flåsade på crosstrainen. Vad mycket bra saker man kan komma på när man är aktiv!

När jag väl kom hem sa mamma att hon pratat med mormor och att hon just gjort pannkakor! Mumms! Det ville jag ju oxå ha! Kom att tänka på mitt stora misslyckande av mina så kallade "pannkakor", när jag fick ett ryck en dag i somras. Efter allt slit såg det ut som en tallrik med potatismos med massa brända klumpar i. Hur svårt kan det vara egentligen..? Ja man kan ju undra!
Men idag i alla fall, visade min kära mor mig hur man gör pannkakor på riktigt. Och jag kan nog kalla mig pannkakexpert nu, riktigt goa blev dem. Brända och tjocka till familjen (som de vill ha dem), och tunna och bleka till mig (som alla andra anser vara inget annat än fast smet). Själv tycker jag faktiskt att pannkakor ska vara tunna som papper och utan någon bränd fläck på. På med socker, rulla ihop dem och violáHur vill du ha dina pannkakor?

Nu ska jag slå in paketet till Heidi & Mats, hoppa in i bilen och köra iväg ut i bushen och hoppas på att komma fram innan det blir mörkt. Ja, Heidi ska förlova sig!!! Lite jobbigt bara att hon bor bortom all civilisation, för ingen gps får komma in i min bil inte. Jag gillar att köra runt forever and forever tills jag blir förbannad och hittar själv, så det så!





Time out

Den här perioden i mitt liv har jag kommit på är en time out.. Jag står i standby-läge för att vänta på vad som hända skall. Hemkommen från Grekland och arbetslös i hela fem dagar och det rycker redan i benen! Så här tänker jag verkligen inte fortsätta! Jag kom hem i tisdagskväll till härligt standardväder; Göteborgs ökända pessregn.. Sedan dess har jag städat, varit på en arbetsintervju och tänkt ut vad jag ska göra. Lite planer har jag, so stay tuned... 

Men first of all, en liten tillbakaglimt från sydligare breddgader, tre veckor i Grekland på ett fat:
Kali orexi!



Karpouzi, anybody?

   


Mmm pitagyros på stranden..sikken service;)


Nadoula mou på Cool

   


Godaste lammet på en restaurang uppe i den lilla byn Parthenonas

   


Mamma och min lilla farmor



♥♥♥♥♥
καλοκαιρινα ραντεβου

 


RSS 2.0