Ett år senare

Denna natt, denna 17e snart 18 oktober 2013, kände jag helt plötsligt för att skriva ett inlägg på bloggen. Nej det var ju inte igår. För ett år sedan, ganska exakt, landade jag på Landvetter med en ny plan i huvudet. Inget märkvärdigt egentligen, bara en sån där plan som lät ungefär såhär: Jag vill ha ALLT. Nytt nytt nytt!
Hmm no worries mate, svarade Gud i mitt huvud och gav mig en lägenhet. Bara så där.
Vad mer vill du ha för att du ska stanna kvar i Sverige? Ett jobb, jaha! Here you go! Eller nu kanske jag överdrev, har ju faktiskt kämpat mig till det jobbet jag har idag, efter en krävande tid som affärsutvecklare, värdinna, säljare och student på en och samma gång. Nu är jag the boss, precis som jag ville.
 
Ett helt år har jag varit hemma i Sverige (reds. anm. Märk väl ordet hemma), utan att känna mig stressad över att jag vill åka bort. Tiden har rullat på så sjukt fort och det händer ju faktiskt roliga saker hela tiden! En knallgrön värld och blommor. Midsommar i Sverige. Sommar i Sverige. Salsa på Liseberg. Nadias, Susannes och Heidis små bebisar. Palla plommon i föräldrarnas trädgård. Drinkar på Tranquilo. Ja för att nämna några saker. Ett helt år sammanhängande har jag inte varit i Sverige på åtta år. Hur det nu är möjligt när jag själv bara är 21 är ju en annan fråga. Höhö ;)
 
Visst finns det dagar när jag sitter och tittar på bilder från Grekland och önskar att jag vore där. Men jag har i alla fall varit där. Och så sjukt gamalt och antikt som landet är, lär det finnas kvar ett tag till... När det väl är dags för mig att öppna en ny dörr;)

Godnatt Sverige!
 
 

RSS 2.0