En regnig dag i Göteborg

Dagens artist: Kent

Regn i Göteborg. Ajamen jag är hemma=)




Helgen har gått ovanligt sakta, men det beror nog på att jag inte åkt tillbaka till bushen efter helgen, har lite grejer jag är tvungen att fixa här hemma först.
I lördags var det rena nostalgitrippen a la Sticky! Japps, vi hamnade på Sticky fram mot tolv eller vad klockan var, efter vin, chips, oliver och massa choklad. Väl på plats var det verkligen hur sjukt kul som helst!! Efter några kära återseenden och volter på dansgolvet sov jag som en prinsessa i Nadias underbara dubbelsäng. What a night!

Helena har varit duktig också, hon har köpt biljett till NYA ZEELAND!!! Jaa det händer verkligen på riktigt, jag ska åka! Pappas kommentar när jag klickat på confirm sitter fortfarande kvar "Vad ska jag göra med dig, Europa verkar inte vara tillräckligt stort för dig..."
Nej, världen är större än så, och jag ska ut och utforska den nu!!! Hur ska jag annars kunna slå mig till ro, gifta mig och skaffa sju barn, två åsnor och vinplantage när jag inte gjort allt det där jag ville göra som ung..?

Imorn ska jag på Eventdagarna i Lisebergshallen. Klart, som blivande berömd och framgångsrik karriärskvinna måste jag också tänka lite på framtiden och se till att skaffa kontakter!

Adios!!! 

Sweet dreams are made of this

Här sitter jag och kollar biljetter till Grekland, när jag kanske borde beställa min biljett till Nya Zeeland först och främst. Men jag vill verkligen åka till Thessaloniki NU! Aχ, τι vα kανω...

Idag har varit en bra dag, fylld av herr Cornelius, destinationsutveckling, afrikansk dans och egengjord laxgrattäng! Nä det trodde du aldrig va.. Helena som knappt äter fisk! Men men, det e nya tider nu;)

Imorn ska jag och Evert börja vårt projekt och läsa på lite tills Sandra är tillbaka och vi kan köra igång..
Wow vad laddade vi är nu hela klassen för ännu ett projekt, och ännu en hemtenta a la Bengt! Eller inte!
Halva min hjärna är i Grekland, andra halvan på flyget till Nya Zeeland! Där emellan går massa tankar åt hur jag ska lägga upp träningen för hösten, hur jag ska hinna träffa alla, men främst av allt just nu:
The babes night out nu på LÖRDAG!!! Ajamen Nadia, nu är jag sjukt laddad, fram med skumpan lillrumpan!!!
Hemtenta..hmm.. vad betyder det?


Vackra Vänern

En bra dag...


a touch of summer


Idag var Tur II på utflykt, nämligen vid Spiken och på en båttur i Vänern. Är faktiskt imponerad av hur stor den sjön egentligen är! Dagen till ära hade vi wonderful wonderful  sunshine och det kändes som en riktig sommardag vid havet!


Spikens brygga


Dagens riktiga solstråle var klart Alva, vår klasskamrat Marias söta dotter! Sicken energibomb! Otroligt charmig, och att hon trodde att jag var hela 13 år gammal var imponerande=)


Mikaela och Alva


  



KulturTurism med massor av hopp;)

Dagens rapport från Lisch

Efter nattens dramatik var det inga större men på Helena, inga påsar under ögonen eller överdrivet många snoozar på mobilen. Oförskämt pigg hoppade hon upp halv nio, trots att hon, enligt pålitliga källor, lagt sig halv tre på natten efter den högljuda inre striden som dånade i hela hennes huvud.
Vidare till Stadsparken och Kylanderskolan, där allt var sig likt, förutom att den store kändisen Bengt hade anlänt ända från Kungsbacka. Dagen flöt på utan större katastrofer. Pennorna skrev så det glödde och Inte en enda snarkning kunde höras från klassrummet på andra våning. 
Dagens höjdpunkt utspelades efter lunchdags, då två glada flickor pratade om sin sommar i det galna England. Många härliga skratt kunde höras ända bort till älva (som egentligen är en å red.anm).

Vädret för dagen var soligt till asklart och ankorna spatserade glatt omkring på alla omöjliga ställen.

En lokal varning är utlyst i Läckö/ Vänern området, då en viss kulturklass kommer att spendera en massa timmar till sjöss imorgon onsdag. Håll dig inomhus mellan 13 och 17, eller tag med dig din kamera och ge dig ut du med. Soligt väder utlovas även imorgon.
Sist men inte minst, kom ihåg att idag är en annan dag, och imorgon är en tredje! 








Boring boring BORING

.....I am so boring, på ren grengelska! Eller bored som resten av den engelsktalande världen skulle säga. Klockan är way past läggdags, men jag vill och kan inte sova. Imorn börjar en ny kurs så jag borde väl lägga mig så jag lyckas hålla uppe ögonen imorn, men det rycker i hela benen, är så uttråkad!!! 

Varför skriver du inte en kommentar?? Eller bara "Bengan" was here, för det skulle ju vara kul med nån slags resopns nån gång! Funderar på om jag ska skriva om mina politiska värderingar och mina tankar kring diverse ställningstagande, så det skapar nån slags reaktion på fölket! Jaa gott folk, jag är verkligen EMOT EURO, bara så ni vet!!!!!!


God natt, då då!

Lucky like a truck

Igår satt jag och laddade ner en massa bra musik från i sommras, bland annat "...Oo lucky lucky, I´ll do you like a truck" Vilken text liksom, men så grym! Tänker på Villa och sommrens bästa nätter... Jag har, tro det eller ej, fortfarande inte kollat igenom alla mina Greklandskort, för det känns rätt tungt fortfarande. Vet inte riktigt var jag är.
Eftersom jag älskar musik så mycket så föredrar jag att lyssna på musik som påminner mig om saker och ting, blunda och få en egen bild innanför ögonlocken istället... Lucky like a truck, oh yeah!
Idag är det fredag och strax ska jag packa väskan och sätta mig i bilen och ge mig ut på safari igen, eller rättare sagt ut på den svenska landsbyggden och vidare hem till götet!! Tänkte titta förbi mormor på vägen och överraska henne=)

Vad ska då jag göra till helgen...? Inte en aning! Inga planer alls för omväxlings skull. Så om du har nån idé, call me!





Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine






 


 



Safari och röda string

Helgen har minst sagt varit intressant. Jag åkte hem till Götet i fredags för att ha en hemmakväll med mamma å pappa. Mamma kom hem från sjukhuset lite tidigare på dagen, med ett stort bandage runt benet och en ny knäled. Min söta lilla mammsimams, hoppas du är uppe och springer snart igen!!!
Jag, brorsan och pappa lagade maten hela helgen, och ja ju fler kockar desto intressantare soppa, som Peter uttryckte det så väl, stämmer bra haha...
På fredagseftermiddag fick vi tillökning i familjen.. en mycket mycket efterlängtad tillökning. Jag köpte mig nämligen en ny mobil!!! wee är så lycklig över min nya lilla älskling. Lila är den, precis som jag=)


Min nya kärlek

Igår, lördag var jag och fikade, inte en gång, utan tre gånger. Den tredje och sista gången var den som satte djupast spår om man säger så. Nadoula och jag satt där och åt gladligen våra overprized cakes (men delicious ofcourse), då plötsligt Nadia fick syn på snuskgubben som satt rygg i rygg med mig. Han såg ut som en tråkig geografilärare med pikétröja och ryggsäck, men icke sa nicke, där satt pervot och tittade på pornografi på sin mobil! Helt öppet satt han och zoomade in kroppsdel efter kroppsdel.. Och det historien inte fortellde var att det var endas killar på dessa bilder!
 Jag var ju tvungen att vrida nacken av mig för att se vad han gjorde, men Nadia såg ju ofrivilligt allt hela tiden!
Efter en halvtimmas tyst fika och grubblande över om vi skulle säga nåt till honom eller vad vi skulle göra, så flyttade vi på oss. När äntligen han var klar med sin "fika" ställde han sig upp, och då hände det! Byxorna hade glidit ner en aning och tröjan åkt upp så då blottade sig något oväntat:
Geografisnuskgubben hade röda spets-string under sina Mc´Gordon byxor!!!

Sikken lördag...

Idag söndag, åkte jag hem till my bigsis innan jag åkte tillbaka hit till Lisch. Det var riktigt kul och mysigt.. Det får vi göra om snart igen! När jag väl fortsatte färden upp på höglandet kom jag att tänka på vad mycket djur man ser! Inte nog med att jag såg en livs levande uggla för första gången i mitt liv (räknar inte den uppstoppade på Naturhistoriska museet) såg jag även två springande kor!!! Aldrig förut har jag sett springande kor. Ja, jag vet, jag är uppvuxen i betongen, men ändå... kor som springer..? Höll på att skratta ihjäl mig där jag satt i bilen med dånande reaggeton i högtalarna. Riktigt riktigt kul och uppskattat att åka på safari längs den svenska lansvägen=)


B KO-L :)





Tillbaka i Lisch

Hur konstigt det än känns så är jag tillbaka i Lidköping. Min hjärna har nog inte riktigt förstått det än, allt har ju gått så sjukt fort! Det känns som jag aldrig vart i Grekland samtidigt som det känns som jag fortfarande är där! Lämnade mitt hjärta i Marmara, på Lagomandras strand...♥

I måndags började skolan med redovisningar från sommarens praktik. Det var kul att träffa alla klasskompisar igen å höra vad de gjort för något. Vi har ju nya ettor nu, så ikväll blir det inspark för dem. Jag, Sandra (som alltid är lekledare) plus Anna, Hanna och Elinor har satt ihop några lekar och tävlingar som vi ska utsätta de andra för.. hehe..ska bli kul!

Sitter och lyssnar på Elena Paparizou och I kardia sou petra och känner mig nostalgisk. Hon hade konsert i Marmara i sommras, och ofcourse var jag där. Hon är inte bara grym på att sjunga, snygg, har fint namn och kan dansa, hon är ju från Göteborg också!!

Nu måste jag fixa mig för kvällens strapatser. Imorn ska jag hem till götet där det nog blir party till helgen.. 
Och vad är en kväll på avenyn....
om inte...
alldeles...
alldeles...
...underbar


    


Elena Paparizou på Porto Carras festival


Oops I did it again

Jajamensan, jag har gjort det igen... Trott att dygnet har 48 timmar och självklart tagit väldigt god tid på mig att göra vissa saker. Precis, jag ska åka hem till Sverige imorn, eller rättare sagt idag om några timmar. Klockan är nu sex på morgonen och jag har inte lagt mig än. Håller faktiskt på att frosta ur frysen, tro det eller ej..

Aman aman... Jag vill inte åka hem! Fy känns väldigt jobbigt just nu, men jobbigare lär det bli imorn på flygplatsen när jag verkligen förstått att jag ska lämna Grekland..
Uh fy.. nu måste jag verkligen sova! Nästa gång jag skriver är jag i Sverige och har det typ tio grader kallare. Fast det ska bli så kul å träffa la familia å alla vänner igen så klart!! Allt som allt har jag haft en kanon sommar, åker hem gladare, ett par kilo mindre men dessvärre med lite mer övervikt i väskan.

Thats all folks



Summerlovin´

RSS 2.0