Första dagen tillbaka på plats

Efter att jag gick upp klockan 03.00 natten till igår, landade jag äntligen på Mytilinis flygplats klockan 15.50 som planerat! Allt gick bra (förutom att mitt bagage vägde på tok för mycket!). Turen från Köpenhamn till Athen kändes väldigt lång, så jag hann både med att lyssna på musik, gå på toa och sova tills jag tillslut tog upp min laptop för att kolla på film! Glömde jag nämna att jag hamna längst in bredvid två grekiska damer som aldrig flygit förut? Haha.. tror inte de sett en bärbar dator heller för den delen.. När jag började kolla på filmen hängde hon som satt närmast praktiskt taget över mig och föreslog att jag skulle dra ner solskyddet så vi kunde se bättre! Det är nog bara greker som kan göra en så sak haha, men I dont mind..tycker bara det var lite kul!
Nu sitter jag här och ser ut över Petra, kyrkan och palmen som växer utanför Andonis balkong. Det känns sjukt kul att vara tillbaka och jag är så laddad för ännu en säsong in Greece! Och ni vet väl, nära och kära, att ni får jättegärna skicka brev och annat kul om ni känner för det=) Samma adress som förra året har jag.
På lördag kommer sommarens första gäst, nämligen yngstemoster och Anders! Ska bli så kul!! Ser fram emot all god mat vi ska äta och Mojitos som säkert också kommer slinka ner...
På söndag kommer Jojo och vem har fått äran att hämta henne på lufthavn om inte jag! Ska bli så sjukt roligt!!
Nu ska jag ner till baren och se vad som händer!
Andio!

Fem dagar kvar i Sverige

Kalispera boys and girls! Det blev lite ändring i schemat, så jag åker till Grekland nästa måndag istället för idag som egentligen var planen. Trots allt känns det väldigt bra att få vara hemma lite extra, fira påsk med familjen och umgås med nära och kära.
Igår, fullmånen till ära, hade Nadia, Albana, Bianca och jag "Twilight-night". Vi såg på första filmen, sen blev hälften av oss så trötta så de gick hem, medan jag och Bianca satt kvar och tjötade halva natten. Då sa Bianca något som etsade sig fast i mitt huvud: "Men känns det inte lite nu som detta är ditt sista äventyr?"
Hmm säger jag bara.. Å ena sidan så känns det faktiskt som Göteborg kallar på mig. Göteborg vill att jag skaffar en snygg lägenhet och jobb här. Men å andra sidan, så älskar jag mitt jobb och att bo i Grekland!
Det sliter mig verkligen i två delar. Just därför tänker jag fortsätta ignorera tanken och ladda inför sommaren, så det så! Jag längtar efter min plats i solen, i 6 cm klackar och i full gång med inspirationsmöte!! Finns det något bättre än att stå på flygplatsen med transfer-board uppsträckt ovanför huvudet med stigande förväntning på vad för folk som kommer, och spänd på om alla får sitt bagage... Mmm vad kan slå the smell of an airport??

På torsdag blir det premiär på sommarsalsa på Henriksberg, sen blir det påsk! Och tro det eller ej, men det är grekisk och svensk påsk samtidigt i år igen! Två år i rad! Detta har typ never ever inträffat i historien, så jag känner enda ut i fingerspetsarna att 2011 kommer bli ett annorluna, men kanonår!!!

Godnatt

Spring spring spring...

...Like all the birds, you'll sing!
Nu är våren här, byebye till all snö och hej och välkommen fina sol!!



Happy days

Idag fick jag ett paket på posten som vägde 4.7 kilo! Jajamensan boys and girls, idag fick jag min uniform!!! Alla delar stämde till och med! Allt satt snyggt förutom min cardigan, som var så stor att både jag och min kära kollega kan ha på oss den samtidigt! Men men.. det är väl smällar man får ta;)
Nedräkningen har börjat: Exakt två veckor tills jag åker!!!

♥Happy days♥

37 purses

Jag tänkte göra en liten uppföljare till filmen "27 dresses", men tänkte kalla den något så snyggt som "37 purses". Den skulle handla om alla mina 37 handväskor som jag har i mitt sovrum. Ja, du läste rätt, 37! Jag vet inte än vem som skulle bli stjärnan, jag har ju så många favoriter. Den stora bruna med guldnitar, den lilla svarta med rynkor, den lilla svart-silver-guldiga, eller det senaste tillskottet i familjen: den somriga i aprikosfärg!
Nä, men grejer var den att jag skulle rensa lite i rummet, bara för att underlätta den dagen då jag faktiskt flyttar på riktigt!
Det slutade med att jag tog bort sju väskor som skulle slängas. Morgonen efter mådde jag så dåligt och bad om ursäkt till den bruna med paljetter och guldtrådar på och tog upp henne från slänga-påsen, och in i garderoben med henne igen!
Detta kan aldrig sluta bra...

"Hun tog tasken om arm og gik ud genom døren"


RSS 2.0