Utflyktstorsdag

Morgonen började med att jag gick upp, diskade och kokade kaffe. Åt cornflakes med banan och hade snabb-uppdatering med kollegan Jojo om gårdagen. Jag hade natttransfern med nya glada norrmänn. Och för att inte glömma en väldigt glad busschaufför! Den här busschauffören brukar normalt sett inte säga mer än nödvänligt (brukar bara spela en och samma låt om och om igen. Ja, vaddå psykiskt påfrestande! Samma låt i 1.5 timma! Can you imagine..? reds. anm.) Igår var han iaf på topphumör, sjöng hela vägen och lät spela olika låtar, vilket gjorde resan väldigt rolig..=) Halv två var jag hemma och la mig på sängen med ett leende om läpparna.

Idag skulle jag då haft byvandring. Efter att jag kämpat med vår scooter (som heter Pimpen) i säkert tio minuter, halvt brutit foten och kännt svetten rinna så där skönt längs ryggraden, (trots vår nya ryggsäck med air-channel system) kom jag fram till mötesplatsen, dock för gäves eftersom ingen kom! Oh well.. Sen dess har jag istället suttit här och jobbat på kontoret. Snart kommer Johanna och då ska vi på upptäcktsfärd. Dagens tur som vi satt ihop är: Lafionas för lunch och utsikts-kik, stopp i Vrisa för att kolla in ett museum där de har en jättesköldpadda. Efter det avslutas turen i Vatera, öns 10-kilometer långa strand!
Ja, utflyktstorsdagar are the best! Vi har lagt in på schemat att torsdagseftermiddagar ska ägnas åt upptäckter och lokalkunskap! Jag älskar mitt jobb♥

Alldeles nyss var Patricia här, en cool tjej som håller på med massage, healing osv. Hon visade upp sin giftspindel som hon fångat i en plastburk. Döda döda föreslog jag, men nej hon skulle ut i naturen och släppa ut den eftersom alla har rätt till liv tyckte hon. Hur som haver bokade jag i alla fall in ett yogapass med henne på måndag! Ska bli kul! 

Det var allt för idag! Vad händer där hemma? 
Cherios!!
 


RSS 2.0