En grillad Bachata med allt på, tack!

Nästan alla som jag pratat bachata med tycker det låter som någon maträtt, eller gärna någon macka! Men det är ju sant! Vem vill ha en stor bachata utan lök? En halv bachata med lufttorkad skinka och soltorkade tomater komma pronto! Haha... eller så är det min nya hobby! I tisdags började alltså danskursen och jag LÄNGTAR så till nästa tisdag! Det är sjukt kul och musiken är ju hela grejen.. Fantastico! Nu ska jag och mina kära compadres Nadia, Meri och Ellen bli experter och dansa tills skorna går sönder och höfterna hoppat ur led! Eller ja, kul ska vi ialla fall ha!♥

Eftersom vi så vackert skålade på nyår att 2011 ska gå i hälsans tecken, och riskernas..och kärlekens, så tänkte jag mig bestämt hålla alla tre! Träna gör jag som en galning, både dans och på gym. Det där med riskerna och kärleken tänka jag skriva om en annan dag! Inte allt kul på en gång!

Men idag, kära pojkar och flickar, och random people, fastnade jag totalt för Indoor walking! Vilken grej! Det är ju alltså crosstraining i grupp i 45 minuter. Sjukt jobbigt men sjukt kul! För att inte tala om sjukt svettigt!! Jag kan med handen på hjärtat säga att jag aldrig svettats så mycket nångång! Jag kan rekommendera att inte ha mascara på fransarna om man ska crosstraina- BIG misstake! Jag var svart i HELA ansiktet och svetten stannade inte upp i ögonbrynen (som jag faktiskt har läst att det är just därför man har ögonbryn! Helt fel!) utan forsade ner i ögonen och gjorde svinont!
Lite kul (eller kanske mindre kul egentligen) var att när vi skulle börja trampa på maskinen stod min för nära elementet så hela skiten ramlade i golvet! Oh yes.. Alla på gymmet vet vem jag är nu!
Cherios and adios!!

Butterflies comes and goes

...Och just nu befinner det sig en massa i min mage! Denna omtalade mage! Sist skrev jag att där var ett hålrum.. Idag är den full med fjärilar! Och på tal om det lät jag en doktor klämma på den idag! Har haft något konstigt problem de senaste fyra-fem åren, så nu var det dags å kolla upp det! Anyway, det var ju fjärilarna jag skulle skriva om!
Ansökningspapperna har nämligen kommit för säsong 2011!! Jag blir bara lycklig när jag tänker på det... ♥Love love love♥ Så nu måste jag bestämma mig för vad jag ska göra! Och detta i de närmsta dagarna! Hjälp!

Igår var jag på bio och såg en väldigt bra film, nämligen "The Tourist". Det var ju ett tag sen jag agerade biorecentsent, och jag har sett en del sen sist! Gårdagens film var hur som helst väldigt bra och spännande. Angelina Jolie var anorektiskt smal, supersminkad men så vacker! Faktiskt var hon så snygg att det nästan var på gränsen att se ut som en transa, men Johnny Depp var som alltid excellent. Han kan konsten att vara ful men ändå så snygg.


Efter filmen skulle jag gå ensam till bilen som var parkerad vid vallgraven. Inte en enda människa så långt ögat kunde nå, och plötsligt kör en vit van ut framför mig och kör jättejättesakta. Till slut satte han på varningsblinkersen och stannar lite framför mig! Själv slogs mina inbyggda varningsblikers på och fick hjärtklappning. Jag såg hela scenariot framför mig, hur jag blir indragen i skåpbilen, mördad, styckad och utspridd över hela Göteborg. Någon som sa livlig fantasi..? Jo, man tackar! Jag drog paranoid upp min mobil och låtsades prata... Och som tur var, var detta ingen galen psykopat utan en vakt som tömde parkeringsautomaterna på pengar! Haha.. Oh well... Jag kom hem helskinnad och gubben fick sitt jobb gjort, så alla var vi nöjda och glada i slutändan!

Nu ska jag byta om och åka in till stan för att gå på Mykonos! Jummie!
Gyrostalrik- here I come!!!

Söndag i en kvart till

Jag har blivit rena tonåringen igen, lägger mig vid typ 1-2 och vaknar runt tio! Hur länge får man skylla på att jag tar igen sömntimmar från sommaren?? Haha.. Sjukt, men jag känner mig SJUKT trött! Eller kan det bara vara "vinter-trött-sjukan" jag åkt på?
Jag har då fått klagomål att jag inte uppdaterar min blogg allt för ofta! Och klagomålshantering är jag bäst på! Jag svarade denna kritik med "Det gör jag viiisst!!" och tänkte inom mig att nu fan ska jag hem och skriva! På ett bra sätt, alltså!

Helgen som nästan är förbi var en härlig sådan! Fredagen var det fika med las babes. Och det var inte helt och hållet planerat, men ganska komiskt. Jag och Nadia satt och fikade (rättare sagt Nadia åt och Helena tjötade reds. anm), och då kom Meri! Tillsammans gick vi till ett annat café, och efter beslutsångest och dividerande blev det en kopp te och blåbärsmuffin. Helt plötsligt kom Bianca och Linnea som en happy surprise, och då var den kvällen gjord! Vi satt och skrattade i några timmar och pratade så klart om livsviktiga saker. Kvällens bästa replik kläckte Bianca när vi pratade om hur olika alla beter sig på dejter, och fröken B då sa under full tystnad och eftertanke "Ja, jag är faktiskt väldigt dryg!".

Igår, lördag var jag inte ens utanför huset. Vilket skitväder! Snön ligger kvar, och regn på det gjorde det hela till värsta isbanan! Rent livsfarligt att gå ut! Istället spelade jag kortspel med mina kära föräldrar och åt oliver;)

Idag var jag duktig och gjorde mig av med onödiga kalorier på Bodypumpen, för att sedan fylla på tomrummet i magen med mammas goda mat tills jag nästan sprack! Och här sitter jag nu. Glad, mätt och faktiskt rätt trött för omväxlings skull! Kanske ska jag gå och lägga mig innan spöktimma idag?? Tjaa...why not!

God natt!!!

RSS 2.0