Smuk som et stjerneskud

Vi er hvide vi er røde... Hvad sker der? Helena goes loco in Denmark



Julepynt i smukke storbyen Aarhus


Mmm Koko-Choco-Latte på en hyggelig cafe

   


Hvad laver du? Rolle vil spise kamera 


Helt vildt sjovt!


Martina fick numsen på hovedet, dejligt!

   


Destination Bøgballe, anybody??


The Apollo girls


Team Korfu med et nyt medlem♥






Ha det godt
Held og lykke
Hej hej

♥♥♥♥♥


Jobbcoach

Igår var jag på jobbcoachmässa på Folkets Hus. Det var hur mycket folk som helst, men till slut hittade jag en herre som ska bli min coach! Känns ganska speciellt att ha en personlig coach! Vi får se vad det leder till, men ofcourse ska jag ge 100 % på detta och hitta mitt drömjobb förr eller senare!

Idag ska jag baka bullar! Japp, jag och mamma har lite hemkunskap när jag ändå är hemma om dagarna! Ikväll ska jag dansa, som jag redan längtar till nu. Men innan dess ska jag åka och köpa en nalle till Lauras lille bebis! Jag ska nämligen åka till Danmark över helgen och hälsa på mina sweeties Laura och Martina, ska bli sjukt kul!

Ha en bra dag på er där ute i världen!!!


For du for lækker


New looks

Tadaa!!!

Bloggen flyller 1,5 och det firas med ett nytt utseende!
Är fortfarande lite under construction... men vad tycks?

En ny dag

Så har en ny dag blivit en gammal och om en timma börjar en ny. Är det inte wonderbart? När man är mestadels arbetslös känns varje dag som en lördag. Ellre onsdag. Eller vad fan spelar det för roll egentligen..? Det kommer alltid en till ny dag efter den som varit, så det e bara att hålla i sig i karusellen!

Dagens höjdpunkter denna vecka har varit all träning som jag hunnit med. På måndagen var det Bodycombat- jag slogs som en galning mot min skugga och fick världens träningsvärk på kuppen. Härligt! Härligt!! 

Tisdagen försvann till en dag i glömska.. (Men serriöst änna, vad gjorde jag då? Kan inte komma på det..Hmm)

Onsdagen dansade jag. Jajamensan, nedräkningen till våra stora shower har börjat! Fyra shower där stegen ska sitta som hamburgaren i sitt bröd, tzatzikin på sitt lamm, ja de ska helt enkelt sitta där!

Idag, torsdag dansade jag också, fast sydafrikansk dans. Grymt kul!

Idag saknade jag faktiskt mitt gamla crew i Lidköping! Våra tv-kvällar var så bäst! Ju för sig var man inte så glad när man ställde sig på vågen och insåg att Idol, Bonde söker fru och Top modell hade gjort en så där fem kilo tyngre. Medan andra gick ut med stavar bakade vi kladdkaka till höger och vänster, och alltid var det någon som tog med sig kex och ostar när vi skulle ha en nyttig dag! Men det var skoj....=)

Nu sitter jag istället hemma i Göteborg och skrattar åt Mammas pojke och lider med Inlåst-killarna. Jag har ju by the way kommit på en helt fenomenal idé och uppföljare till Mammas pojke; Pappas flicka! Hur grymt skulle det inte vara om jag om min kära far bodde i ett hus i Spanien en månad med massa potentiella pojkvänner? Haha kan riktigt höra pappas röst i huvudet: "Min dotter får träffa veem hon vill, var ifrån som helst, bara han är grek."   



Godnatt!


Jag vill ha...

Location: Göteborg
Dagens artist: Kings of Leon



Ge mig ett sådant som finns på bilden där uppe så blir jag mycket glad. Och en sån som finns där nere så jag har något att åka i när jag åker och handlar mat.



Nej, jag vill inte leva livet a la Anna Anka, men seriöst, vem vill inte leva the dream med ett vackert stort hus och en bil som går snabbt, är lila och helt enkelt skitsnygg? Jag skulle då inte säga "nej tack, jag tror jag står över!"
Den där Jante och hans lag som alla pratar om till höger och vänster, var det inte väldigt typ 70-tal?? Vad jag vill minnas har jag alltid fått höra i skolan att man ska kunna marknadsföra sig på ett bra sätt, sälja sitt varumärke och ständigt vara sitt bästa "jag". Eller har jag fel?
Jag vill ha en massa pengar, jättefina bilar, berg av kläder. Jag vill  jag vill jag vill! Mediocre, no thanks.
Jante- släng dig i väggen! 

Kom att tänka på en reklam som visades på tv när jag var liten. En mamma, pappa och deras barn åker i en gammal bil längs lansvägen och sjunger "Vi ska önska runt i ring, önska kostar ingenting. Tänk vad man kan ha det bra, säg vad du vill ha!" Och då svarar barnet en ny bil. Föräldarna bli sura och stannar då upp och säger "Din lilla materialist! Nu får du hem!"

Isn't that cute?

Lite höst




En höstdag kan vara väldigt uttröttande...


   



...eller väldigt vacker...



...eller uppiggande!


   


 
Det är inte bara löven som ändrar färg...



...ibland gör jag det också;)


Cinema paradiso

Nu är det dags för lite bio-updates! Jag började just fundera på hur mycket tid och pengar jag har spenderat inom biografens väggar detta år, och ärligt talat så vet jag inte. Väldigt mycket i alla fall! Men det är ju så mysigt!
Anyway, här kommer som följer; de senaste filmerna jag sett sedan....senast=) 

The proposal HHH (Helt ok kommedi med snygga Sandra Bullock. Kommer inte ihåg exakt vad som var varken bra eller dåligt, så den var antagligen helt ok för att se hemma på DVD.)

The hangover HHHHh (En helt sjukt rolig film! Absolut värd att se igen. Kanske är det för att jag har sjuk humor och skrattar halvt ihjäl mig när till exempel bebisen får en dörr mitt i ansiktet..hehe.. men jaa, kan verkligen rekommendera denna!)

LA Gigolo H (Har inget att säga om denna. H:et var till Ashton Kutcher som är så snygg!)

Sommaren med Göran HHH (Väldigt rolig och härlig film. Hmm.. ja, en sån där feel-good-film, lättsmält och rolig!)

The ugly truth HHHh (Ännu en väldigt rolig kommedi! En och annan tår kanske gömde sig långt där bakom de krampaktiga kinderna efter allt skrattande! Totally worth to see!)

Och sist men inte minst:

Min stora feta grekiska semester HHH (Filmen heter egentligen My life in ruins, alltså mitt liv i ruiner och har inget med Mitt stora feta grekiska bröllop att göra. Lite besviket måste jag tyvärr bara ge den 3 H:n eftersom att den inte var såå bra som jag hade väntat mig. Tjej jobbar som guide i Grekland, blir kär i snygging; jaa jag trodde faktiskt jag skulle känna igen mig mer än vad jag gjorde! Det enda som jag kände efteråt var att jag vill åka till Grekland nu!)






Let's dance and forget our starving wallet

Sitter här med mina läsglasögon nersjunka på näsan och känner mig som en sekreterare av något exeptionellt slag. Exeptionellt på grund av min pyjamaströja med Snobben på.
Sekreterare förstår väl vem som helst. Läsglasögon. Är det bara jag, eller är det inte väldigt snyggt med glasögon? Nästan så jag önskar ibland att jag hade något synfel.

Dagarna går så där konstigt fort nu igen. Förra veckan jobbade jag som värdinna på ett EU-möte som hölls här in the city of Gothenburg och denna veckan gör jag inget speciellt. Tränar och dansar. Idag på dansen gjorde vi en ny dans som var väldigt rolig, jazz med afrostil till trummusik. Efter det fortsatte vi på den gamla koregrafin, som är så häftig! Från att alla dansar i samlad grupp, splittras vi i två grupper och dansar spegelvänt emot varandra, för att sedan gå igenom varandra (haha hur nu det lät) för att avsluta med samma steg fast spegelvänt. De som hängde med; räck upp en hand!;)

Igår hände en sån där sak som bara inte får hända. En sån grej som gör att man blir förbannad och stampar med ena foten och svär högt och ljudligt så att alla i halva västsverige hör. Ja, Helena fick P-böter! Var hon inte duktig och la i pengar på automaten? Fickparkerade hon inte till och med riktigt snyggt? Jo det må man tro, men det brydde inte Gud sig om. Tydligen vet inte Gud hur svårt det kan vara att fickparkera med en rödlackad Mazda 6 som får repor bara någon tittar på den! Och ändå blev 600 svenska kronor priset på denna manöver! Skäms! Skäms på dig dumma P-vakt! This one is for you:





♥Arrivederci♥




RSS 2.0