Just another day in Greece

Nu har det vart cirka 35-38 grader hur länge som helst och varmare ska det bli i veckan. Det är varmt! Och nu har det blivit väldigt hög luftfuktighet också, 44% närmare bestämt. Ja, snacka om att man ser glansig ut i fejset och kläderna blir fuktiga när man hänger ut dem över natten. Men det var ju inte det jag skulle skriva om. Vad var det jag skulle skriva om..? Jag hade 1000 saker i huvudet som jag hade tänkt skriva om idag...

Till exempel tänkte jag skriva att jag var ute och campade från fredagen till lördagen i Mantamados! Det var jättekul! Jag, Christina och hennes hund Marley kom fram sent så det var kålsvart och vi såg ingenting. Men men, vi fick låna lampa av några grannar och fann det lilla tältet vi skulle låna, sen satt vi uppe och drack drinkar och åt frukt och chips enda tills vi somnade. Dagen efter tog vi ett tidigt dopp i havet (som låg alldeles intill tältet tydligen!), och rodde sen ut till en ö med kajaken vi hyrde. Det var verkligen hur fint som helst! Det var bara vi och några getter på hela ön och havet var helt turkost.

Vi har fått en ny granne som är jätteirriterande. En astmatisk åsna! Varje gång han andas in låter det som han får ett astmaanfall och sen gnäggar (eller vad heter det läte som åsnor har egentligen..?) han ännu konstigare, som att den gråter. Jag tycker synd om den, stackarn låter ju plågad! Men tycker nästan mer synd om mig själv som måste lyssna på den hela tiden..

I lördags var det festival på borgen där de visade danser från hela Grekland och speciella danser här ifrån Lesvos. Det var jättekul, och som vanligt ville jag inte gå hem när de andra tyckte vi borde börja tänka på refrängen. Men till slut bar vi i alla fall iväg till Congas, där jag inte heller ville gå hem ifrån. Jag stannade till stängning. Ja, nattuggla var namnet.

Nu ska jag hem och hänga upp tvätt, ta av uniformen och hoppa i en klänning, vänta på Johanna och hennes föräldrar. Ikväll blir det lammkött♥

RSS 2.0