En månad på Mytilini

Nu har jag så varit här i nästan exakt en månad! Tiden går så sjukt fort ju! Yngstemoster och Anders (även kallade AA) har redan varit här och åkt hem. Så har även mamma och pappa! Hvad sker liksom? Först idag hade jag mitt första inspirationsmöte för säsongen och det var så himla kul! Ett gäng glada danskar kom och en varm applåd fick jag när de gick, så det känns som bra betyg!
Nu på onsdag får vi våra första norrmänn, på lördag kommer stockholmarna och sen är vi i full gång med våra tre flyg.

En månad i Grekland är inte som en månad i Sverige, hur konstigt det än kan tyckas vara. Det känns som jag vart här mycket längre, för det händer ju grejer hela tiden! Flygförsening, sjukdomsfall, kört över en orm, dansat grekisk dans runt poolen på Blue Sky, druckit Sangria på Mollys, varit den enda som dansat på Congas, ätit allt för god mat- ja allt är precis som det ska vara, and I like it a lot!

När AA var här fick jag och Johanna oss en lektion i fågelskåderi, och vips öppnades en ny värld! Nu kan jag briljera på bussen med att säga "här ser ni inte bara flamingos utan massa andra fåglar också, som till exempel styltlöpare!"

På onsdag får jag tillbaka min kollega med, som vart bosatt i Plomari sen säsongen började. Snart är starteam tillbaka på plats igen!
Enough talking, nu kommer bilder!

Molivos- home sweet home...

AA och Jojo på Mollys

Andonis med far förbereder BBQ.. Lets put a shrimp on the baarbeee;)

Fågelskådning i Kalloni

Världens bästa föräldrar i Skala Sykamineas

The starteam i Plomari, a.k.a Plomman;)


Over and out, scream and shout.
Nu är det läggdags!!!
Kalinichta

RSS 2.0