Blåregn och gardenia

Lesvos, vad är det med den här ön..? Den har kallat hit mig för femtielfte gången ;)
Att komma från snö till 24 grader, grönt gräs och fågelkvitter är underbart! För att inte tala om alla blommor! Nu blommar blåregn i både Molivos och Petras agora. Så sjukt fint! Doften av gardenia, apelsinblomster och jasmin ligger som ett tunnt täcke över hela byn. 
Igårkväll var vi uppe vid kyrkan på toppen av klippan för att titta på solnedgången, följt av massa god mat på "Traditional", en restaurang här o Petra där de spelade livemusik. 
 
I förra veckan var vi i Mytilini för shopping. Jag fastnade i "Beauty center" där de säljer smink, parfymer osv, ungefär som Åhléns. Inte för att jag köpte så värst mycket grejer, men jag skulle prompt bli sminkad av de överspacklade tjejerna som jobbar där. Efter typ 45 minuter var jag klar, och kom ut som en dragqueen! Det kändes inte riktigt ok att gå runt på stan mitt på dagen med två centimeter foundation, glittrig lila ögonskugga, grön eyeliner, illrosa läppstift och självklart läppenna. Snyggt. Not! Jag blev tvungen att ta med mig några servetter och springa in i affären mitt emot och tona ner det. Oh well, welcome to Greece ;)
 
Nu är det dags att äta, killingen i ugnen är klar!! 
 
Blåregn i Petra
 
Bananpalm utanför Blue Sky
 
 

RSS 2.0