Mina tio kärlekar

Just nu är jag imponerad av mig själv, gjorde så himla god mat att jag känner mig deppig att jag inte hade någon att dela med! Nu har jag iof kastruller och stekpanna och diverse saker över hela köket, matlagningens baksida... Men idag blev det hur som helst görgo soutsoukakia, ris och tzatziki.
Väldigt imponerad är jag också över my crew, vi fixade en marknadsundersökning och sammanställning på cirka 40 minuter! Good job!! Sålde även min lägenhet idag!!! Japp, nu börjar ett nytt hjul snurra....

Det känns verkligen som vintern är här nu. Jag fick till och med skrapa rutorna på bilen imorse! Såå..En sån här kall dag som det varit idag, tänkte jag lansera Helenas "jag-bli-kär-varenda-gång-jag-ser-dig-lista"
En liten tribute till det manliga könet, helt enkelt.
Do your thing guys och smält frosten i detta kyliga land!


Johnny



Jay



Vin



Shawn



Brad



George



Collin



Jude



Ashton



Ryan








R.I.P



Det känns som det var igår, inte tio år sedan. Minns det så väl när tidningen låg på köksbordet den där morgonen. Den fruktansvärda framsidan och det fruktansvärda som inte kunde hända. Hela höstlovet i sjuan var rena mardrömmen. Mardrömmen fortsatte och blev till sanning när skolan började igen och elever som skulle vara där inte var där.
Bilden av det hav av blommor och foton på Backaplan känns färskt, trots att det var tio år och tjugo minuter sedan det hände.
Nej, detta skulle inte vara ett sentimentalt inlägg, bara en liten reminder av Backabranden natten till den 30e oktober 1998, en natt ingen kommer glömma. En katastrof som förde så många folk samman, en gemensam stark kärlek.
En sådan grej får mig att tänka på hur otroligt mycket jag älskar och kommer alltid alltid älska min familj...




You make my world go around


Lights in the garage

"Störst av allt är Kärleken"

Helgen har susat förbi så snabbt, med Troja, Sticky, besök hos mormor och morfar och  un poco de salsa.
Idag tisdag, har varit en väldigt rolig dag med, idag var nämligen team Alingsås, dvs jag, Sandra och Evert i Alingsås hela dagen! Vi åt sjukt god mat på Dehli Dehli, shoppade te hos Kusinerna och kollade på lightsen. Vi gjorde våran egna guidade tur, och den började med Lights in the garage och fortsatte med allt från Lights in the house till Lights in the socks av Paula di Socco. Eller så var det inte så, men det spelar väl ingen roll, himla kul hade vi i alla fall!! 

Innan vi gick på vår short verson av ljusrundan sprang vi runt som exalterade barn i Nolhagaparken bland gay-änder, får med krulliga horn, förälskade parakiter och för att inte glömma det söt-fulaste mufflonfåret ever! Sandra var snabb med att döpa det, men namnet har jag trots allt glömt nu... Var det Mushi tro..?
Vi har nästan alla tre bestämt oss för att vi älskar Alingsås och ska ta oss igenom det här projektet trots alla odds=) 
...And now- FOTOS!!!


Roadtripin´ till Alingsås


Las turistas på Dehli Dehli kollar kartan

  


Evert hos Kusinerna



Kalle Ankas kusiner



"Någon som söker partner ute på landet", nästa..?







 


Helenas fredag

Det känns änna som att jag alltid uppdaterar min blogg på fredagar av nån anledning.. kan detta stämma..?
Jaa idag ialla fall började dagen med att brorsan väckte mig halv TIO! Men han gjorde kaffe till mig som kompensation (antar jag?) och sen for vi till gymmet. Där var det full fart i en och en halv timma. Sen duschade jag och målade alla mina tjugo naglar mörklila, so very very nice!
Efter allt det där va klart blev klockan typ FYRA! Då fick jag ett ryck och åkte och köpte, tro det eller ej, vandringsskor! Jaa, även killen i affären blev förvånad att jag köpte dem efter mitt väldigt (o)engagemang. Efter en längre intervju förstod han precis vad jag behövde. Intervjun var kort och konsist:
-Ska du använda dem fler gånger?
-Det hoppas jag verkligen inte
Grabben fattade galoschen och gav mig ett par som jag oxå tog till kassan och betalade för.

Nu har det blivit dax för Idol och kvällen till ära är det Abba-tema. I love Abba. Fan bara att de inte kan sjunga i Idol, så låtarna kommer ju bli förstörda. Men det e lugnt, jag kommer nog överrösta tvn med min vackra stämma=)

Imorn blir det Löningshelg på STICKY a la nostalgitrip!!! Ska bli väldigt väldigt kul och jag funderar redan nu vilka kläder som passar mina nymålade lila naglar... hmmm..?



Mamma mia, here we go again...



My my... you know the rest, don't you?

Ensam student söker

Ja tänk om livet var en realityserie, då skulle min nog heta nått så töntigt som Ensam student söker eller Betongtjej söker man. Haha jaa, det skulle nog kunna bli himla kul när jag tänker på saken. Senario: Låt oss säga att jag bor i ett av fyravåningshusen i Bergsgårdsgärdet, Hjällbo, Angered, Sweden, i betongen, i förortsdjungeln och så kan typ Tv4 eller Tv3 skeppa ut massa lantisar som aldrig träffat nån icke-bonde eller satt sin fot i en förort förut. Så kan jag sitta där och intervjua alla kandidaterna som kommit dit för att finna kärleken; Varför ville du träffa mig då? Gillar du kebab eller halvspecial? Föredrar du att säga hej eller shoo? Vad skulle du kunna tillföra detta betongpalats?

Eller inte.

Är det inte lite patetiskt egentligen med alla dessa realityserier som bonde söker ko och ensam mamma söker barnvakt? Vad gör förresten den där lilla tjejbonden i Bonde söker fru? Och vad gör alla homosexuella män i Bonde söker fru? Ärligt talat, byt namn! Kalla det Någon som söker partner ute på landet istället.
Och Ensam mamma söker? Serriööst änna! Stackars barn som träffar mammornas kandidater för desperation. Fjäsk fjäsk för barnen och mammorna är sålda. FUSK tycker jag!
Uch patetiskt nog kollar jag ju på dessa serier.
Äntligen onsdag imorn så jag får se hur stackarna på landet som söker partner har det!
Nu ska jag fortsätta min egen realityserie:
 Inte ensam student flyger och far och har kul på kuppen





Är det fredag så är det fredag!

Här sitter jag på bottenvåningen i all dess tystnad och surfar på internätet. Där uppe sitter mamma å pappa och kollar på Wedding crashers. En massa skratt hör jag, så nog är det skoj alltid! Jag såg ju den förr förra fredagen, så jag kan den utantill, och min familj brukar inte uppskatta när jag säger replikerna en och en halv sekund före de säger dem i filmen. Förstår inte varför. Helt sjukt.

Nä skämta åt sidan. Jag har sån lust att gå ut och springa! Vet inte varför, känner bara för att ta en rejäl joggrunda nere vid Lärjån. Men det kan jag ju inte. Finns ju älgar där. Fy faan för dessa eländiga djur. Visst är de fina när man råka få syn på dem genom fönstet (och missta dem för kameler), men att möta en öga mot öga är min största skräck ever! På topp två på Helenas-största-skräck-ever-listan kommer fiskmåsar. Men det är en annan historia det.

Ingen freaky friday idag inte. Men jag är glad ialla fall. Och det känns otroligt skönt att vara hemma hos familjen just denna älgiga fredag. Jaa, faktiskt riktigt riktigt härligt. Så härligt att jag ska stänga av datorn och gå upp och slänga mig i soffan jag med, och säga aaalla repliker lite innan!!!!

Pusselipuss
adjö!

Vad är det för dag nu igen?

Det känns helt skummt, jag var verkligen tvungen att sitta och tänka efter vad det är för dag idag. Det blir så konstigt när man inte går i skolan från måndag till fredag. Som den här veckan, tisdag och torsdag bara. Vilket i och för sig är väldigt nice, så jag klagar inte!
Idag var mäklaren här och gjorde en kostnadsbedömning på min lägenhet. Ajamen, nu händer det på riktigt. Tiden i Lisch är snart förbi och livet rullar vidare mot nya äventyr. Men om du vill köpa en fin (väldigt väldigt jättefin) lägenhet, så call me;) Ah jag älskar verkligen den här lägenheten, men jag önskar den låg nån annanstans. Den har fått riktig karaktär efter ett år lite mer!


Mi casa 

Nu sitter jag här och dricker min alldeles egna egengjorda frappé. Lyssnar på Arion radio via nätet och känner mig nästan, nästan som i Grekland. Ja detta förtjänar nästan en sommarbild=)


Ett av mina paradis- Korfu


Om en stund ska jag gå till skolan och fortsätta med projektet för att sedan släppa alla inre agritioner på gymmet..höll jag på att säga, men agritioner skulle väl inte vara rätt ord. Release my soul, lät det bättre?

Αχ αγγελε μου

♥♥♥♥♥







Eee hmm eh

Jag kände mig nästan skyldig till en uppdatering, men why bother...? 
Jag skulle väl kunna skriva om den här extremt extreemt långa helgen. Men näe. 
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, eller varför jag ens började på det en dag som den här.
En sång får det bli istället:


When I first saw you I already knew, there was something inside of you
Something I thought I'd never find
Angel of mine

You came into my life sent from above
Better than a dream, such a perfect love
And I'll adore you 'til the end of time
Angel of mine

Για παντα


Efter freaky friday kommer hysterical saturday


Nu har hela helgen flugit förbi så där sjukt fort igen! Denna helgen stannade jag kvar här uppe i Lisch, och tur var väl det för det var riktigt kul!! På fredagen hade vi mys och filmkväll. Det började bra med Wedding crashers och god appetit. Det slutade med fulla magar, Secret window och fyra sovande töser som inte nån såg slutet med båda ögonen öppna.

Lördagen var jag och Sandrita på stan och kollade kläder för att sedan göra något väldigt ovanligt. Åt minstånne för min del. Vi hämtade Mikaela och gick på volleyboll match! Ajamensan! Men det var för att Jojo spelade, så vi kände att vi skulle vara lite hejarklack och support för vår kära kungshamnare. Vi gjorde vågen, kommenterade som riktiga proffs (eller inte haha) och kom fram till slutsatsen att inte nån av oss förstått hur fan de får poäng!



Dagen fortsatte med hela veckans Top model, där även sista avsnittet var included. Jaa, Whitney-jag-är-så-fkn-special-plus-size-modellen tog hem titeln.. No comment..

Kvällen till ära hade Viktoria fest, där vi sjöng Singstar och hade kul i köket, eftersom vi gjorde en egen runway show haha. Vidare på Stadt var vi rätt hysteriska och dansade nonstop tills de stängde och bommade igen för denna helgen. 
Kort sagt, en mycket rolig helg!!  

 
                                                             

   
Ciao


Maj gadd

Här sitter vi och pluggar som galningar. Eller inte! Vi har inte gjort så där jättemycket om jag ska vara ärlig. Jag  bloggar, Evert sitter brevid och lär sig spanska och Sandra kollar Idolklipp på youtube. Jajamensan, det går som på räls detta!
Vi fick gjort en massa nyttigt hela dagen, vi lärde oss säga ost och smör på massa roliga dialekter, tog två fikapauser och skrev upp två punkter som skulle göras idag. Vi gjorde en helt annan punkt, men kul var det.
Nej vet du vad, nu ska jag bege mig till gymmet istället! Känns mer värt än att "plugga" destinationsutveckling. Crazy friday!

Dagens höjdpunkt
Evert bröt ut i sång i form av Det var dans på Brännöbrygga

Ikväll blir det filmkväll med the girls, med kex, ost och kladdkaka.

Ha en freaky friday
Adjö!!

RSS 2.0