Senaste nytt fran Nea Marmara

Igar var ju var kara Melodifestivaaal, och klart kollade jag och holl pa Sverige! Ja, jag gick till och med sa langt att jag rostade for min sista euro pa mobilen! Men forgaves... Charlotte, vad hande egentligen..??
FAST, jag tyckte att Armenien var grymt bra med Kele kele.... Ryssland.. hmm sadar, lite too much av allt enligt min smak.
I onsdags var min grekiska namnsdag, och det var riktigt kul!! Har firar man ju det en hel del mer an vad man gor i Sverige som ni kanske vet. Mina vanner pa diverse restauranger kom och kramade och pussade mig och grattade. Pa jobbet likasa. Ja det var riktigt mysigt att ha namnsdag:) Pa kvallen var jag, Anna, Anastasia, Magda och Christos pa Notos, ett stalle som ar riktigt frascht! Efter blev det Dock, ett stalle som Efis bror ager.
Jag tanker pa hur kul det kommer att bli att komma hit nasta ar nar jag inte jobbar. Det kommer bli en helt annan grej, jag kanner ju sa sjukt mycket folk har nu! Superkul!!

Idag hade vi fint besok pa PC, agaren av hela hotellet var dar! Haha ja det var lite pirrigt, alla stassade om kring som det varsta. Han vet vad han vill den mannen... Full body relax massage, och ingen far ga tills han vill ga!!!

Min mobil ar lite konstig, meddelanden kommer inte fram ibland, sa om jag inte svara pa sms sa ar det nog darfor!


Mamma- Grattis igen pa Mors dag!!!



Ricky Martin i Marmara

Pa radio alltsa...
Sitter har igen pa vart kara internetcafe, idag pa det stora, och dagen till ara spelar de RICKY MARTIN, min Ricky Martin, kunde inte bli battre efter en lang, inte jatterolig, dag pa jobbet! *Suck* Idag hade jag inte natt att gora pa jobbet, satt och skrev pa min dikt, som jag borjade med forra lordagen. Jag skriver en rad lite da och da nar jag inte har natt att gora. Borjar typ sa har:
Lordag i receptionen, lugnt och stilla, med mitt har jag pilla.
Inget att gora, trist musik fick hora.
Maten smakar inte bra, undrar om jag snart far dra.

To be continued=) Nar jag har riktigt, riktigt trakigt sitter jag och forsoker skriva ner noterna till den enformiga pling-plong musiken som strommar ur hogtalarna dag in och dag ut. Det du! Sa kul kan man ha pa PC en dag i maj innan sasongen kommit igang!!

En beundrare av varsta sort rakade vi ut for haromdagen. Jag och Anoula hade vart pa mitt alskade Ploton, stallet med hon-han servitrisen, bryggan med roda lampor och the best music in Marmara. Nar vi var pa vag hem, gick vi som vanligt forbi alla fisktaverner, och ut kom killen i bla skjorta som vi gladeligen sager hej till varje dag, for att i ar sa trevliga och valuppfostrade sa klart. Ut flog han ialla fall och tjatade om att vi skulle stanna och ta en drink med dem. Efter att vi sagt nej tack, tick tack och gatt dar ifran, kommer p*ckot efter oss i en bil och tjatar om att vi gjort honom galen nu i tva veckor! haha....

For ovrigt sa har Anna massa myggbett pa fotterna, jag har gjort sonder tva par skor, och sammanlagt har vi det kanonbra och tanker nog inte komma hem igen!!

Kandisar, jajamen=)

Helt sjukt vad varlden ar liten, och da vill jag saga att Marmara ma vara annu mindre! Alla vet vilka praktikanterna fran Sverige ar! Idag kom jag in i matsalen och borjade prata med en valdigt trevlig kille. Jag satte mig med honom och hans kompisar, och fortsatte prata om jobb och annat. Sjalvklart visste de redan vem jag a Anna var, de sa att alla vet vem vi ar, att vi kandisar. Haha, kanns inte helt fel!
Annars sa gar jobbet bra, traffar en massa Natashor (ryssar) varje dag som koper behandlingar och produkter for mer en min manadslon! 
Idag sa at vi middag pa en restaurang nere vid hamnen, det var nog det godaste jag atit sen jag vet inte nar! Kotopoulo med citronsas. Till efterratt fick vi glass och ouzo!! *Juuummie*
Imorn ar jag ledig, sa da tankte jag ga och sola och fixa grekiskt telefonkort om jag orkar;)

Ta leme!!!!!!!

 

Kalispera

Just nu sitter jag pa ett av de tva internetcaferna i nea marmara och lyssnar pa grekisk reaggeton, asgrymt!! Idag var forsta dagen pa jobbet. Jag larde mig bokningssystemet, medan Anna fick vara massagemodell hela dagen for Giannis, hotellets egna slisk-massor.  
Dagen forsvann snabbt for det var mycket att ta in och mycket att tanka pa. Kul var det;) Det roligaste var nastan att svara i telefon, vilket jag fick ga igenom i huvudet X antal ganger innan jag vagade lyfta pa luren... "Thalassa Therapy and SPA, this is Helena, how may I help you?" Haha ja sag det du utan att laspa pa SPA;)


Caribbean style

Idag borjade vi pa var SPA-utbildning, jajamen, jag och Anna ska jobba pa SPAAA!! Och inte vilket som helst, utan ett av europas storsta! Idag satt vi pa lektion och larde oss om Sant Barth sortimentet som ska anvandas dar. Det var naturprodukter fran Caribbean, luktar jattegott och var hur bra som helst! De andra i klassen var greker fran lite olika stallen i Grekland, en serb, en ryss och en fran Kazakstan. Jag hade bara lust att fraga henne om hon kande Borat, men lat bli hihi...
Imorn och overimorn ska vi fortsatta var utbildning, sen far vi se vad vi ska ta vagen. Vi ska tydligen jobba i skift, sa vi kommer inte vara lediga samtidigt. Och jo forresten, vi pratade med chefen och fick honom att forsta att vi inte tankte bo i den dar cellen, sa vi ska antagligen fa ett annat boende i mitten av maj. Tills dess blir det mycket promenader, vi gar ca 35 minuter dit och lika lang tid tilbaka. Sa snygga ben lar vi fa iaf;)

Halkidiki is the place to be

Jajamen, nu sitter jag har pa ett rokigt internet-cafe i Nea Marmara och forsoker att inte klia pa mina nystuckna myggbatt. Anna sitter har bredvid och forsoker ga in pa sin dator som bara stanger av sig sjalv haha stackarn..
Idag ar det Dag 2 pa det grekiska aventyret. Och aventyr ar verkligen vad vi vart med om (redan)!.
Det hela borjade igar nar vi val landat i Thessaloniki. Vi skulle ta en taxi till busshallplatsen for att aka till N.M, och det borjade klart med att taxiguben la pa 3 euro for att vi haed BAGAGE! Halla eller, har inte de flesta bagage nar ed landar pa flygplatsen?? Hur som helst, vidare pa bussen som gick till NIkiti, sag vi varenda liten by i hela Halkidiki... Mmm busschaufforen korde ooooverallt, trots att varken nan gick av eller pa! Sedan slappte han av oss i Nikiti, andhallplatsen. NIkiti har jag varit i massa ganger, men han slappte av oss uppe i byn! Dar fanns endast tva albaner, som sa  vad bra, nu hade de en tjej var=O

Sen efter mycket om och men, fick vi tag i en taxi till PC. Val pa hotellet, traffade i chefen, som var jattetrevlig. Sen blev vi korda till staff quarters, dar vi skulle bo. Ahmmm...... Det var rena mardrommen! ade jag och Anna ville bara grata. Jag tror de hade det battre pa flyktingforlaggningarna i Afganistan! Kartongvaggar, spya, plaster pa vaggarna. Ackliga sangar... ja listan kan goras lang... Sa vi lamnade vara grejer dar och kutade darifran sa fort som mojligt. Hem. Hem. Hem!!! Tack och lov har vi ju var kara lagenhet har, med IKEA mobler, en dusch som funkar och riktiga sangar!!

Idag var vi lediga, sa vi solade lite, at och hade det gott! Jag alskar verkligen Marmara;)
Imorn ska vi prata med chefen, sa nasta gan jag skriver hoppas jag att i fixat allt!!!!

Jiaa, kali nichta!!

Hejdåå

Nu åker vi om åtta timmar! Väskan ska packas om, håret ska torkas, skivorna ska läggas i skivväskan, kompisar ska ringas, biljetten ska skrivas ut, de sista grejerna ska läggas ner! F*N att jag alltid ska va ute i sista minuten! Jag är så stressad att jag inte kan göra nånting. Ett, två, tio..ska ta några djupa andetag och skynda mig nu innan jag somnar stående! Men jag vet att det kommer bli så himla kul nu!!! Hoppas ni alla får en riktigt härlig sommar=))
Puss och kram, saknar er redan lite grann;)

Somewhere over the rainbow

De sötaste

Ojoj, vilken grymt fullspeckad vecka!
Jag kan bara inte förstå hur den har kunnat gå så fort!? Förra fredagen var jag och Lady D på Lounge, efter en mycket trevlig tjejmiddag hos Nimsan=) Väl på Lounge, var det massa roliga människor där. En sångare vid namn Max C sjöng sina sånger (fan va grym han va!) innan Stonebridge tog över micken och mixerbordet. Inget illa om Stonebridge, men det hade vart bättre om de var förband åt Max C och inte tvärt om!

Natten mellan lördag och söndag var vi i greksika kyrkan, eftersom det var ortodox Påsk. Efter prästen predikat, alla tänt sina ljus, stearinen runnit över hela handen, soppan blivit uppäten var det söndag och full rulle igen! Det började med barndop, och inte vilket dop som helst, utan mina brorsöners, tvillingarna Erik & Oskar! Riktigt fint var det och inte ett öga tort kan jag lova efter Åsas sång "Två små underverk".
Helgen fortsatte med släktmiddag, lamm, tårta och annat delicious innan jag fick hoppa in i bilen och åka upp till Lisch!

Veckan fortsatte lika fullproppad! Måndag och tisdag hade vi guidade turer på slätta (ska läsas sccchlätta för er stadsbor;) *HostHost*
Ja, hur som helst, hade vi guidning, och självklart trivdes Helena som fisken i vatten!! I totally LOVE the mick;)
*Kärlek*


Hela klassen var hur grym som helst! Och lika grym var kick-out-festen som vi hade på tisdagkväll! Galenpanna, Så ska det la låta, Sannas lek och mycket mycket mer! Och vilken MAT! Bra jobbat säger jag bara;)

image5
KulturTurism

          


Nu är det torsdag och här sitter jag i Göteborg och har precis gjort klart min hemtena!!  Woohoo en liten applåd till mig själv=)
Torsdag... Torsdag! Det betyder att jag åker till Grekland i överimorn!!!!! Anna är du redo att lyfta vingarna och flyga..?

En sak till:

Jag har klippt av mig mitt HÅR!!! Ajjamen ajjamen, jag gjorde det, över en halvmeter av mitt kära hår föll till marken, bara så där!!!!!
My mojo is gone, but I will keep on dancing

RSS 2.0