Födelsedagar, snö, dans och avokado

Idag fyller BigSis Maria år!! Grattis i massor!!! För mig är du alltid 28 och kan inte bli en dag äldre än det.. Lite förvirrande blir det ju nu när jag själv fyller 25 snart haha.. Alltså blir det omvända roller om några år då jag gått förbi och blir storasyster! Äntligen=)

Förra veckan fyllde Sötaste Susanne år med! Även hon blev ett fjärdedels sekel, bara-så-där! Sjukt vad tiden går fort ibland! Grattis grattis my turkish delight♥

Idag är första dagen på länge det är plusgrader och snön har börjat smälta, men don't worry.. det ska snöa mer nästa vecka, och vi kommer antagligen få en vit påsk trots allt! Åh, kunde det inte bara dunsta istället? Ju för sig köpte jag nya stövlar igår som tål vatten! De är både snygga och bekvämma, helt fantastiskt! Hur ofta händer det egentligen?? Men för att förtränga vintern och drömma mig bort ett slag hämtade jag ut mitt paket från underbara HM med nya sommarkläder idag! Jättefina var de allihop, men finast var nästan påslakanen jag också beställde. Vuxenpoäng eller vaddå..??

Nu ska jag hoppa i mina träningskläder (börjar bli min standardklädsel nästan haha) och åka till gymmet för att slåss med min spegelbild i ett Body combatpass. Ikväll blir det återigen un poco de salsa y mucho amor! Yes, Rio Rio here I come!

Ännu en vecka i Narnia (eller..?)

..Eller var det verkligen Göteborg jag bor i? Känns näst intill overkligen med så här mycket snö! I Göteborg liksom, the city of pess-regn, Paddan and goa gôbbar! 
En bild säger ju mer än 1000 ord, så här kommer som följer; 3 bilder på veckans highlights:



Bästa filmen Avatar med bästaste storasyster & favoritkillen Eddie



Kände mig som 14 igen och tog kort på sötisen Darin som var i Femman!



Snö snö snö... Ibland önskar jag att det blev tö.
Men när solen skiner, är det bara glada miner♥




Min senaste upptäckt

Som genuin ananas-älskare som jag är hittade jag en fantastisk pryl härom dagen. Jag är ingen pryl-freak egentligen, men den här är värd att uppmärksammas all over the world! Eller åtminstone för dig som också gillar ananas men inte köper nån för att du är för lat för att skära upp den och hålla på och slafsa..men vänta och se.. 
Värsta partytricket- varsågoda:



Pineapple-slicer

Och resultatet blir perfekta ananasringar, typ som sånna man köper på burk. Efteråt får man en sån här kvar, som kan vara rätt praktiskt till exempel för att hälla i drinkar i. Eller varför inte använda den som en exotisk hushållspappershållare?


Hushållspapperhållare..?


Ett fjärdedels sekel

Grattis sweetipie!!


Javisst, det handlar ju självklart om Nadia som fyllde 25, det vill säga ett fjärdedels sekel! Hipp hipp hurra! Detta firades i lördags med en big night out på Lounge, där det var massa folk som knödde glatt denna snöiga lönehelg!
Att blanda vitt vin och sprite är ingen höjdare kan jag tipsa er om där ute i Sveriges land, annars var det hur kul som helst! Det slutade med slummer party i Majorna, och började dagen efter med tårtfrukost! Kunde inte bli bättre=)
Idag har jag pluggat så gott som hela dagen, tittat ut genom fönstret och konstaterat att idag bli inget undantag; jag kommer få ägna en halvtimma åt att borsta bort snö från bilen innan jag kan åka iväg till dansträningen... Just därför sitter jag just i denna stund och tittat på bilder från sommaren och Grekland. Önskar jag kunde vakna imorgon och ha den här utsikten istället:



*Let the sun shine*

RSS 2.0