Guess who's back in town...?

 

En av de största förändringarna med att vara tillbaka i Sverige som gör mig, inte arg, men hmm frustrerad, är att åka buss. När jag här om dagen skulle kliva på bussen var sätet längst fram redan taget! MIN plats! Och inte fick jag prata i mikrofonen heller! Busschauffören frågade mig inte ens vilka stopp vi hade!! Jag fick gå på och sätta mig där det fanns plats och folk sket fullständigt i om jag var med eller inte! Frustration!

Ja, jag är som sagt tillbaka i Göteborg sedan en vecka tillbaka. Ingen mer laptop med utsikt över havet. Nej utsikt över grannens buskar och garage får jag glatt nöja mig med! Hela förra veckan var väldigt härlig, kändes skönt att vara hemma, träffa nära och kära och framför allt sova! Jag har sovit som en stock till så där tio-elva varje dag! Det känns som att sväva på moln att ligga i min härliga IKEA-säng med tjockt täcke och tempurkudde... Men igår slog det mig, säsongen är slut. Jag drömmer inte att jag är tillbaka i Sverige- jag är tillbaka i Sverige och här är det KALLT!
Men mammas mat makes the world go around♥ och knäckebröd. Och kaffe...=)

Veckan som gått har jag som sagt ätit en massa, sovit en hel del och vart på stan som är min nya hobby! Det finns ju så mycket nya snygga höstkläder och skor överallt! Livsfarligt, men kul! Ett kärt besök på RioRio och Tranquilo har jag också haft tid med.. Trots allt tänker jag på våra små katter... Jamar de fortfarande utanför nr 8 och 9 på Sunview? När jag och Johanna packat ner våra liv i väskor (som ofcourse vägde på tok för mycket reds. anm!) ställde sig Spiros trotsigt framför den ena och ville inte flytta på sig.. Uh förstår varför jag aldrig fick några djur när jag var liten (som till exempel en hönd på mitt röm)...man blir ju fäst vid dem! Inte bara kattsingarna jag saknar... pitagyros, havet, jobbet, alla som jag lärt känna, min uniform- ja nästan servicetelefonen med! Ingen som ringer längre och frågar frågor. Jag som var expert-på-allt-Helena. Nu är jag bara Helena.

Anyway.. Ska rensa hjärnan nu och försöka landa med båda fötterna på marken, sen kanske jag fattar var jag är nånstans! Tills dess:
Kalinichta!
 


On top of Molivos


Ett förstenat träd ur den förstenade skogen såklart!


Jojo och en liten skildpadde som vi siger på dansk


Mycket kärt besök


Väldigt kärt besök här med..


Väldigt väldigt kärt här oxå;)


♥♥♥
Live Love Laugh Lesvos


RSS 2.0