El Rey

Idag testar jag ett nytt internetcafe, El Rey, eller som Anna kallar det, El Greco haha.. VIlket fall som helst, sa har de helt nya datorer och man ser ut over hela hamnen pa forsta torget har i Marmara. Kanon=) Sitter har nu och dricker en frappe' och kollar pa batar i hamnen och mitt kara Porto Carras! Imorn kommer jag sitta dar igen och prata med ryssar som inte fattar ett skvatt av vad jag sager. Har om dagen blev jag sa irriterad pa nagra Natashor som kom for att anvanda gymmet och poolen. Jag fragade if they would like a small and a big towell. Natashan bara stirrade pa mig som om jag var dum i huvudet och sa nagat ickeforstaligt pa ryska. Jag fragade en gang till utan nagon reaktion. Till slut sa jag pa svenska Ska du ha en handduk eller?!? Och tryckte en handduk i handen pa henne, da fattade hon!

Nu har jag vart ledig i tva dagar, och det har varit underbart! Det var 35 grader bade idag och igar, sa det var kanon att va ledig! Jag har bara slappat, legat pa diverse strandbarer och filosiferat som en riktig gammal grek, fast en ung ofcourse;)
Jag har faktiskt borjat fundera pa en annan karriar. Jag ska kolla upp utbildningar for terapeuter nar jag kommer hem. Helt sjukt vad det ena leder till det andra. Det ar det jag alskar med livet. Man gor nagat, kommer in pa nagot (eller nagan haha) annat man ar intresserad av och sa tar livet nya vandningar. Livin la vida loca. <-- Ricky har sa ratt sa!

Imorn aker mamma, pappa och Peter till Athen, sa pa mandag ar de nog har! Kommer bli sa kul!! Ska bli harligt att ata mammas mat lite da och da med! Jag kan saga som sa att pa en manad och lite mer, har jag gatt ner 3.5 kilo! Det ar en kombination av att jag gar valdigt mycket plus att maten pa jobbet ar fruktansvard!
Jag vet inte vilket som ar ackligast, maten eller bambatanterna. Det ar tva tjocka grahariga damer som oftast jobbar dar. Det spelar ingen roll om jag sager TACK TACK STOPP DET RACKER, Nej da, da slanger de upp tre fiskar till. Inte nog med det, det ar fisk eller kottslamsrora varje dag. Till det ar det alltid ris med musslor i, eller potatis som ar sa flotig att det rinner over tallriken. Ah, jag skulle kunna skriva en hel uppsats om var kara matsal.

Idag spelar Sverige, sa jag ska nog ga hem snart och kolla lite pa matchen. Jag antar att Johanna sitter med Sverigeflaggan virad om sig nu och vralar. Haha, eller hu Jojo??

Thats all folks!!
Over and out!

Som vanligt har jag glomt vad jag inte skulle glomma...

Idag ar jag ledig igen!!! Sa himla harligt! Dagen borjade med powerwalk innan frukost langs stranden. Vinden flaktade och jag bara visste att det skulle bli en bra dag idag;) Det har varit varldens ovader nu i tva dagar med regn, aska och blixtrar. Men lagom efter att jag tvattat idag var det wonderful wonderful sunshine!
Sa klart var jag tvungen att bege mig till LA PLAYA!!! Eller aa, paralia ar det ju faktiskt, e ju i Grekland! Klart somnade jag pa stranden och nu sitter jag har pa internetcafet och har apont i armhalan! Inte att rekommendera att sola armhalorna faktiskt!

Idag spelar Grekland-Sverige och jag vet inte hur manga som fragat vem jag ska heja pa. Frankly my dear, I don't give a damn... i alla inte vem som vinner! Kanns jattebra att jag kommer vara hur glad som helst vem som an vinner. Det ar jag ganska ensam om har i Marmara kan jag tanka mig haha.. Hur som helst ska vi nog kolla pa matchen pa nan storbildstv och heja pa Ibrahimovic och Charisteas =)

Igar var en bra dag det med, jobbade pa Sithonia, det andra hotelllet som e lite mindre. Det osregnade ju sa alla ville ga pa SPA istallet! Det var sa mycket folk att vi inte ens hade plats! Efter den regniga dagen fick jag ett mycket trevligt brev, innehallande DRICKS! Mycket uppskattat;) Sen traffade jag Anna och Tatia, gick och kakade creps och spelade biljard.

Konstigt att jag alltid tanker pa sa mycket grejer som jag maste skriva har pa bloggen, och sjalvklart glommer jag alltid halften nar jag val satter mig vid datorn! Ah...

Gick just in e in javla pinne som stack ut fran ett fotbollspel har bakom mig, nar jag skulle forlanga tiden for internet. FY F**N vad ont det gor! Kommer nog ha ett fint blamarke imorn pa laret. Jag sager det, fotboll e inte riktigt min grej!
 
Nagra nyheter fran Swedenland??

TA ΛEME!

Den basta dayen off

Jajamensan, idag hade jag nog den basta lediga dagen nansin! Vaknade helt utvilad runt tio, gick upp gjorde kaffe och at frukost. Slangde mig pa soffan och laste nastan klar boken jag laser, typ 30, som ar sa bra att jag verkligen forsoker att inte lasa ut den! Senare gick jag och Anastasia till stranden och lag dar ett bra tag, tills vi blev uttrakade och borjade leta efter gymmet som vi hade hort skulle ligga dar nanstans. Nar vi val fann det var det rena besvikelsen, gymmet var ungefar lika stort som mitt rum! Istallet gick vi och satte oss pa en restaurang vid havet. En valdigt valdigt grekisk restaurang. Blaa (vad dumt det ser ut haha), anyhow, blaa stolar med rutiga dukar, grekisk musik som A satt och sjong med till for full hals, och en trevlig liten gubbe som glatt serverade. Perfect!
Och maten, vinet och frukten var alltsammans hur gott som helst! Kort sagt, en riktigt bra day off!!!

Lite news fran jobbet; vi har fatt tva nya praktikanter pa Meliton, dar jag jobbar mest, fran Moldavien. Jaa, de har tydligen universitet i Moldavien! Jag maste tydligen bott i en bubbla av forutfattade meningar om lander som Moldavien och Kazakstan haha.. Tva jattegulliga tjejer i alla fall, som ar valdigt propert kladda.. Trodde jag ialla fall tills i lordagskvall! Jag, Anna och hela ganget gick ut till Dock, dar vi stotte pa de sma praktikanterna med minimalt sma och utmanande klader pa sig, dansandes som till den varsta Bling-Bling musikvideon! Jag var i lite chocktillstand...
Efter Dock akte vi till Villa, det storsta stallet i Marmara. Dar var inte jattemycket folk, men musiken var bra! Det roligaste var att den nast hogsta chefen pa PC var med oss tjejer ute!! Och da vill jag saga att han e en rolig gubbe pa ca 60-70 ar! Nar vi trottnat vid 5-tiden korde han hem oss, efter att ha bjudit pa allt hela kvallen! E man chef pa PC sa e man!

Igar var jag ocksa ledig, da var jag och lakaren, en 27 arig tjej, pa den basta strandbaren ever! Kohi-beach tror jag den hette. Det var kul dar, tills jag badade och brannde mig pa en manet! Lite halv-hypokondriker som jag ar trodde jag sjalvklart att jag skulle fa men for livet, men tur att jag var dar med en lakare! haha.. Idag ar markena nastan borta ialla fall;)

Nu i dagarna ska vi flytta in i var jobb-bostad. Eugenia har flyttat in, och gullig som hon ar har hon redan stadat oxa! Nu ar det bara tandborste och pyjamas som saknas sa e saken biffteki!!!

Adios!!!

RSS 2.0