Safari och röda string

Helgen har minst sagt varit intressant. Jag åkte hem till Götet i fredags för att ha en hemmakväll med mamma å pappa. Mamma kom hem från sjukhuset lite tidigare på dagen, med ett stort bandage runt benet och en ny knäled. Min söta lilla mammsimams, hoppas du är uppe och springer snart igen!!!
Jag, brorsan och pappa lagade maten hela helgen, och ja ju fler kockar desto intressantare soppa, som Peter uttryckte det så väl, stämmer bra haha...
På fredagseftermiddag fick vi tillökning i familjen.. en mycket mycket efterlängtad tillökning. Jag köpte mig nämligen en ny mobil!!! wee är så lycklig över min nya lilla älskling. Lila är den, precis som jag=)


Min nya kärlek

Igår, lördag var jag och fikade, inte en gång, utan tre gånger. Den tredje och sista gången var den som satte djupast spår om man säger så. Nadoula och jag satt där och åt gladligen våra overprized cakes (men delicious ofcourse), då plötsligt Nadia fick syn på snuskgubben som satt rygg i rygg med mig. Han såg ut som en tråkig geografilärare med pikétröja och ryggsäck, men icke sa nicke, där satt pervot och tittade på pornografi på sin mobil! Helt öppet satt han och zoomade in kroppsdel efter kroppsdel.. Och det historien inte fortellde var att det var endas killar på dessa bilder!
 Jag var ju tvungen att vrida nacken av mig för att se vad han gjorde, men Nadia såg ju ofrivilligt allt hela tiden!
Efter en halvtimmas tyst fika och grubblande över om vi skulle säga nåt till honom eller vad vi skulle göra, så flyttade vi på oss. När äntligen han var klar med sin "fika" ställde han sig upp, och då hände det! Byxorna hade glidit ner en aning och tröjan åkt upp så då blottade sig något oväntat:
Geografisnuskgubben hade röda spets-string under sina Mc´Gordon byxor!!!

Sikken lördag...

Idag söndag, åkte jag hem till my bigsis innan jag åkte tillbaka hit till Lisch. Det var riktigt kul och mysigt.. Det får vi göra om snart igen! När jag väl fortsatte färden upp på höglandet kom jag att tänka på vad mycket djur man ser! Inte nog med att jag såg en livs levande uggla för första gången i mitt liv (räknar inte den uppstoppade på Naturhistoriska museet) såg jag även två springande kor!!! Aldrig förut har jag sett springande kor. Ja, jag vet, jag är uppvuxen i betongen, men ändå... kor som springer..? Höll på att skratta ihjäl mig där jag satt i bilen med dånande reaggeton i högtalarna. Riktigt riktigt kul och uppskattat att åka på safari längs den svenska lansvägen=)


B KO-L :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0