Turistvärdinna och turist

De senaste tre veckorna har varit minst sagt busy busy! Först hade vi finbesök enda från Grekland, nämligen av mr AV! Som en sann göteborgare och guide visade jag honom allt vad staden har att erbjuda! Julbord på IKEA, jul på Liseberg, promenader vid fina Lärjån, hemmafest, bio, kasino och ett besök på världens bästa Tranquilo så klart, för att nämna en del!

Tiden gick alldeles för fort... Och när det var dags för honom att åka hem, var det min tur att vara turist, nämligen i vackra Dalarna hos Jojo!! Jag visste ju redan en hel del och kände så gott som alla som bor runt omkring efter två undebara säsonger på Lesvos (kärlek kärlek) och Jojos berättelser. Men att få uppleva allt på riktigt och träffa alla IRL var hur kul som helst! Allt från den världskända offerkällan (där man också kan döpas om man är lyckligt lottad reds. anm.), vikingagravar, röda stugor everywhere, Mora, Vasaloppsmålet och Orsa björnpark! Det sist nämna var hur häftigt som helst! Det är alltså en park där de har massa djur och inte bara björnar. Och som ni alla vet att björnen sover, björnen sover i sitt lugna boooo under vintertid så fick vi inte se någon björn! MEN isbjörnar fick man se skuttandes omkring i snön!!


I söndags kväll kom jag hem igen, för att gå på en hel-dags-kick-off för mitt nya jobb! Väldigt kul var det, och jag är så taggad att börja nu!! Igår, tisdag blev det julklappsjakt och senare under kvällen lagade jag fudge. Den blev ungefär som glasyren på kärleksmums, not very impresive. Jag blev därför mycket arg och gömde den i kylskåpet och åt desto mer pepparkakor så jag skulle bli snäll igen. Idag var en ny dag och julgranen fick sin plats i huset, och ja boys and girls, då var det jul igen!!

Kommentarer
Postat av: Jojo

Hihi! Tack för titten, du är så välkommen tillbaka! Sommmartid nästa gång som du hörde..;) Vilka otroligt fina bilder.. :) Va härligt att höra att du är taggad på jobbet nu! Jag tror att det kommer att bli toppen! Kommer på studiebesök sen..:) Jul-Kramar!!

2011-12-24 @ 01:41:49
URL: http://drulljojo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0